StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Жовтень буде небезпечним: названо регіони, які ворог обстрілюватиме у жовтні

26 вересня 2023, 05:20
Мольфар назвав міста, які окупанти будуть атакувати ракетами, а також дні, коли в країні буде дуже небезпечно.
ракета, вибух, гороскоп
Які міста обстрілюватиме РФ у жовтні / Колаж: Главред, фото: Командування Об'єднаних Сил ЗС України, ua.depositphotos.com

Жовтень буде дуже важким місяцем. Україну чекають серйозні неприємності. Про це заявив відомий український Мольфар Макс Гордєєв, повідомляє ТСН.ua.

Мольфар переконаний, що через успішний наступ ЗСУ Росія намагатиметься відшукати стратегію, щоб нашкодити Україні та скинути Володимира Зеленського з посади президента.

"Тому країна-терористка зараз намагається посварити нас з усіма країнами, вона вкладає кошти в замовлення. Намагається зробити так, щоб наша країна погано виглядала, щоб самі українці почали робити так, щоб президент Володимир Зеленський покинув свій пост", — сказав Гордєєв.

відео дня

Небезпечні дні жовтня

Макс Гордєєв переконаний, що найнебезпечніше буде 1, 15, 17, 18 і 19 жовтня. У ці дні він закликає бути особливо обережними, адже ситуація в країні може загостритися.

З 20-х чисел в Україні "почервоніє" енергетичний стан. Однак він поки не може сказати, що саме буде відбуватися. У будь-якому випадку він анонсує погані новини.

Де будуть прильоти

Мольфар переконаний, що в жовтні російські окупанти точно будуть обстрілювати Україну.

"Так, окупанти обиратимуть якісь особливі дні і завдаватимуть ракетних ударів", — попередив він.

Він назвав міста, де будуть прильоти:

  • Кривий Ріг,
  • Дніпро і область,
  • Харків і область,
  • Одеса і область.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше Главред розповідав про те, кому пощастить вже в жовтні 2023 року. Три знаки зодіаку будуть плакати від щастя. Їм весь місяць буде посміхатися фортуна і удача.

Також були названі ті, хто розбагатіє в жовтні. Їхнє життя серйозно зміниться. Три знаки зодіаку вже скоро відчують, як грошей в їх житті стає більше.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти