StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Будь-який стартап "вистрілить", а гроші потечуть рікою: фінансовий гороскоп на лютий 2024

3 лютого 2024, 02:48
Якщо ви хочете розпочати нову справу в лютому 2024 року, важливо пам'ятати, що вона має відображати вашу унікальну сутність, порадив Влад Росс.
Гороскоп
Влад Росс назвав найвдаліші дні для роботи і бізнесу в лютому 2024 року / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав гороскоп на лютий 2024 року і розповів, які дні будуть найсприятливішими для того, щоб почати новий бізнес і добре на ньому заробити.

За словами фахівця, 12 лютого Марс перейде в знак Водолія, після чого, у другій половині місяця, можна починати власний бізнес.

"Це буде прекрасний час для підприємництва, розвитку бізнесу, пошуку нових джерел доходу, особливо під час Місяця, що зростає, може бути сприятлива ситуація", - сказав Росс в інтерв'ю Главреду.

Після входження Марса в знак Водолія з'явиться бажання оновлення в роботі та бізнесі, хтось захоче здійснити революцію та об'єднатися з іншими групами або спільнотами.

Якщо ви хочете розпочати нову справу в лютому 2024 року, важливо пам'ятати, що вона має відображати вашу унікальну сутність, унікальну ідею.

"Головне слово цього часу - "стартап". Будь-який стартап, запущений у другій половині лютого, принесе успіх, і цей успіх не змусить себе довго чекати", - сказав астролог.

Крім того, поки Марс буде у Водолії, буде легше зважитися змінити роботу або рід діяльності. Тому друга половина лютого 2024-го буде оптимальною для того, щоб звільнитися, змінити місце роботи або рід діяльності.

"Лютий-2024 буде пов'язаний із кількома напруженими транзитами Марса, які здатні принести небажані зміни в ділове життя. Не виключені звільнення, кризи в бізнесі та різного роду форс-мажори. Особливо потрібно бути обережними під час ухвалення важливих рішень поблизу 13, 14, 26 і 27 лютого, коли Марс буде в напружених аспектах, оскільки в ці дні є ризик зробити непоправні помилки", - додав Влад Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться відео - Гороскоп на лютий 2024 року від Влада Росса:

Як повідомляв Главред, раніше Влад Росс назвав сприятливі та несприятливі дні для поїздок і подорожей.

Також ми публікували любовний гороскоп на лютий 2024. Влад Росс попередив, що в останній місяць зими є ризик розлучень і розставань.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти