StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кордони повністю відкриють: названо місяць, коли чоловіки зможуть виїхати з України

11 грудня 2023, 23:27
Війна в Україні може завершитись після домовленостей з РФ, каже астролог.
ВСУ,гороскоп
Коли українців почнуть пускати за кордон / Колаж: Главред, фото: pexels

Війна в Україні може завершитись вже у 2024 році у рамках "домовленостей між Україною та Росією". Вже в травні ситуація в країні значно покращиться. Про це заявив астролог Олексій Кириченко.

Він переконаний, що 2024 рік буде сприятливим для закінчення війни. Однак обмеження в країні триватимуть ще до серпня 2024 року.

Астролог каже, що українські кордони можуть відкрити навіть для чоловіків аж у 2025 році. Разом з тим він додав, що з часом менше людей захочуть виїжджати з України.

відео дня

"Сатурн вийде з Риб і увійде в Овен влітку 2025 року, а це означає, що ситуація з кордонами стане ясною і прозорою тільки в цей час. Також посилиться планета Уран в Близнюках, що відповідає за вільне пересування і подорожі", - сказав астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти