StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Коли будуть складнощі та втрати - фінансовий гороскоп на червень 2024 року

4 червня 2024, 01:34
363
Венера зробить аспект із Сатурном 8 червня, а це не дуже добре для фінансових справ, попередив астролог.
Влад Росс, гороскоп
Фінансовий гороскоп на червень 2024 року від Влада Росса / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, УНІАН, ua.depositphotos.com

Астролог Влад Росс склав фінансовий гороскоп на червень 2024 року і розповів, коли не варто інвестувати гроші та просити у начальника підвищення зарплати.

Якщо вам цікаві Таро-прогнози на перший місяць літа від астрологині Анжели Перл, читайте матеріали:

Як розповів фахівець в інтерв'ю Главреду, Венера зробить аспект із Сатурном 8 червня. У цей період виникнуть складнощі із взаєморозумінням, можуть бути фінансові складнощі й втрати, переживання з приводу грошей.

7-9 червня не варто просити підвищення зарплати або премії.

"16-18 червня на нас чекає негативний аспект Венери до Нептуна, а Нептун - це планета обманів та ілюзій. Це загрожує невдалими вкладеннями грошей. Тому в ці дні небезпечно ризикувати і робити важливі покупки. Краще в ці дні утриматися від походів по магазинах - будуть абсолютно марні витрати", - сказав Росс.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс – український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків та зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Дивіться відео з астрологічним прогнозом Влада Росса на червень 2024 року:

Як повідомляв Главред, раніше Влад Росс назвав чотири знаки зодіаку, у яких у червні почнеться справжня "біла смуга". Їм пощастить буквально в кожній сфері.

Також астролог назвав знаки зодіаку, яких можна вважати лузерами червня. Всього їх чотири - це Овен, Телець, Скорпіон і Риби.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти