StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на листопад 2023 для Овнів: що принесе останній місяць осені

26 жовтня 2023, 02:40оновлено 26 жовтня 2023, 19:02
Найголовніше з того, що відбуватиметься у листопаді, це розворот Сатурна в прямий рух.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп Овен - що принесе жовтень в роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на листопад 2023 для Овнів. Останній місяць осені буде набагато спокійнішим у планетарних подіях, ніж жовтень. Найголовніше з того, що відбуватиметься в листопаді, це розворот Сатурна в прямий рух.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, Сатурн розвернеться в прямий рух 4 листопада у дванадцятому будинку гороскопа.

"З вами хтось зв'яжеться з приводу роботи здалеку. Можливо, ви моряк, який ходить в море? Можливо, це пов'язано з роботою онлайн. Якщо ви не працювали або було мало клієнтів, то Сатурн принесе вам роботу", - зазначила фахівець.

За словами Перл, Сатурн відповідає за роботу, кар'єру, керівництво. Справи просунутися вперед. Але варто врахувати, що Сатурн - повільна планета. Він любить робити все крок за кроком.

У життя Овнів може повернутися ситуація, яка відбувалася в березні-квітні.

9 листопада Венера - планета любові, гармонії - входить в сьомий будинок гороскопа. Можливий початок стосунків або примирення, гармонія увійде в ваші стосунки. Можливе ділове партнерство. Також Венера принесе вам хороших клієнтів. У всіх вільних Овнів з'явиться шанс знайти кохання або перевести стосунки на новий рівень.

11 листопада Меркурій принесе дзвінки, листи, посилки. Потрібно буде щось підписувати у нотаріуса, оформляти, перекладати, займатися юридичними справами або писати статті.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Дивіться відео - Гороскоп Овен на листопад 2023 від Анжели Перл:

13 листопада - молодик у секторі фінансів. Овни отримають гроші, інвестиції, новий фінансовий проект. Ви зрозумієте, в якому напрямку потрібно докладати зусилль у найближчі два роки. Деякі Овни зможуть позбутися шкідливої звички.

23 листопада чекайте новину про спадщину, гроші від держави, аліменти, пенсії.

З 20 листопада Сонце і Марс переходять у ваш дев'ятий будинок, що посилить інтерес до навчання, подорожей та дослідження нових тем. Це також може означати розширення світогляду, вивчення іноземних мов або філософських питань.

27 листопада - повня у секторі спілкування та комунікації. Висвітиться щось щодо спілкування з родичами, сестрою, братом. Можливо ваші сусіди переїдуть, зміниться коло спілкування. Можливі події, пов'язані з транспортом, навчанням і спілкуванням з близькими.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти