StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень 2024: Риби отримають шанс змінити своє життя на краще

28 лютого 2024, 05:30
Анжела Перл розповіла, яким буде березень у представників знака зодіаку Риби.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на березень 2024 року від Анжели Перл - що чекає на Риб / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на березень 2024 для Риб.

Якщо вам цікаво, які три представники зодіакального кола розбагатіють в перший місяць весни 2024 року, читайте матеріал: Гаманець поповниться: 3 знака зодіаку стануть багатшими вже у березні.

Якщо вам цікаві Таро-прогнози на перший місяць весни, читайте матеріали:

Місячне затемнення в березні буде 25 числа. З цієї ж дати почнеться коридор затемнень, який триватиме до 8 квітня.

"Ці два тижні дуже важливі в коридорі затемнення, тому що вважається, що це ніби зоряний пил, коли ми погано бачимо, у нас немає всієї інформації, ми не можемо чітко ухвалювати рішення, ми можемо пошкодувати про те, що зробили. Тому краще чекайте. Якщо, звичайно, ви впевнені на тисячу відсотків, що це саме те, чого ви хочете, тоді так, тоді робіть - переїжджайте, одружуйтеся, виходьте заміж. Затемнення часто змінюють наше життя на краще або приносять нам яскраві події в житті - шлюб, народження дитини переїзд, нову роботу", - розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі.

За словами Перл, затемнення також може прибрати з нашого життя все непотрібне. Наприклад, може зруйнуватися шлюб, який вже не приносить щастя.

Затемнення в березні буде "фінансовим" і вплине на цінності й заробітки Риб, додала фахівець.

10 березня - важливий молодик, тому що він відбувається в знаку Риб. Ті представники цього знака зодіаку, які народилися з 10 по 12 березня, відчують новий Місяць сильніше.

"Нова енергія народжується. Ви поміняєте зачіску, зовнішність, стиль, можливо навіть ім'я. Навіть зовні ви почнете виглядати молодше і красивіше. З'явиться нова роль в житті. Ви зможете почати нові стосунки або зміниться статус стосунків", - свідчить гороскоп.

11 березня Меркурій входить в сектор грошей. Ви отримаєте новину, пов'язану з фінансами або майном. Можливо у Риб з'являться прибуткові клієнти, ідея, як добре заробляти, або пропозиція про співпрацю.

20 березня в секторі грошей збираються три небесних тіла, і це дасть Рибам можливість "квантового стрибка". Представники цього знака зодіаку отримають шанс в кращу сторону поміняти свій статус, роботу, рівень доходу.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

22 березня Венера в знаку Риб з'єднується із Сатурном.

"Сатурн може пройтися по вашим стосункам, якщо вони не не до кінця чесні та серйозні й у них немає майбутнього, то Сатурн може їх зруйнувати або тимчасово вас розлучити", - розповіла астролог.

23 березня дасть Рибам сміливість і рішучість. Ви будете відстоювати свої позиції та цінності.

Більш детальний гороскоп на березень для Риб дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти