StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на березень-2021: Рибам на голову впаде мішок грошей, а Близнюки будуть страждати

27 лютого 2021, 16:12оновлено 15 березня 2021, 07:39
Перший весняний місяць найбільше потішить Риб і Водолія.
гороскоп
Астролог стверджує, що Березень-2021 буде успішним для всіх знаків Зодіаку, крім Близнюків

Березень 2021 року обіцяє бути вельми сприятливим місяцем, який принесе любов, щастя і творчі успіхи. Це буде дуже спокійний період, що стане полегшенням після напруженого і клопіткого лютого.

У березні практично не буде напружених аспектів планет, тому місяць буде вельми гармонійним.

Меркурій у березні впевнено набиратиме швидкість, що не може не тішити, адже такий його рух дає безліч "плюсів". Можна буде починати нові справи, підписувати важливі документи, вступати в ділове співробітництво, вести торгівлю, проводити переговори і вирушати в поїздки. Здебільшого все це на нас чекає в першій половині місяця, коли Меркурій перебуватиме в знаку Водолія, а повітряна стихія – рідна для Меркурія.

відео дня

Після 16 березня Меркурій перейде в знак Риб, і з цього моменту точність і успішність зустрічей може похитнутися. Може сповільнитися розумова діяльність, а передача інформації буде гальмувати. Зате почнеться блискучий період для людей, що займаються мистецтвом. Також у другій половині місяця можна буде з головою зануритися в таємниці: вивчати містику, психологію, таємні науки, звернутися до астролога.

читайте такожГороскоп на 16 березня для всіх: низка небезпек, ризикові покупки і нові захопленняРозташування Венери також обіцяє, що березень порадує багатьох: до 21-го числа вона буде в Рибах, що обіцяє успіх в любові та фінансових справах. Таке положення Венери може принести достаток, родючість, комфорт, щастя.

Влад Росс
Влад Росс / УНІАН

Щасливчики березня-2021:

Риби.Риби в березні будуть найбільш фартовим знаком Зодіаку. Планета, що екзальтує в Рибах, тобто Венера, входить у цей знак. Це обіцяє Рибам любов, щастя, відпочинок на природі, вдалі поїздки і подорожі. Успішним буде і відкриття нового бізнесу. Також у Риб можливі яскраві курортні романи. Все це чекає на Риб до 20 березня, поки Венера буде залишатися в їх знаку. Крім того, що у цей час Риби можуть зустріти свого судженого, на їх голову може ще й впасти мішок грошей із неба. Тож Рибам слід активно користуватися своєю удачливістю і проявляти кмітливість.

Водолій. Прекрасний місяць чекає і на Водолія. Йому все буде вдаватися, він може почати успішні та перспективні проекти, оскільки Меркурій цього місяця рухатиметься його знаком. Період буде насиченим: зустрічі, контакти, бізнес-активність, організація заходів, початок нових проектів, перехід на нову роботу, старт нової діяльності – все вдаватиметься. Потішать Водолія також далекі поїздки і подорожі. На нього чекають яскраві сексуальні враження, народження дітей, творчі проекти, а також заробітки за кордоном. Найімовірніше, будь-яка подорож Водолія цього місяця буде супроводжуватися небувалою активністю. Взагалі, якась яскрава подорож або зміна місця проживання може повністю перевернути життя Водолія догори дригом. Для нього сприятливою буде навіть еміграція у США.

Терези. Приголомшливий період чекає у березні і на Терези. Їм усе буде вдаватися, а все, що їм потрібно, буде знаходитися. Терези можуть зайнятися підвищенням рівня освіти, вивченням іноземних мов, і процес навчання буде вельми успішним. Жінки-Терези можуть зустріти прекрасних чоловіків-іноземців. Добре буде розвиватися бізнес, прекрасно складатимуться партнерські взаємини, що, в підсумку, може привести Терези до благополуччя. Також вельми вдалою для Терезів цього місяця може виявитися покупка нерухомості.

читайте такожГороскоп на березень-2021: чого побоюватися, і як вибрати вдалий день

Овен. Блискучий період намічається і в Овна. Особливо вдало складатиметься все, що стосується поїздок, а також покупок засобів пересування (мотоцикла, автомобіля, човна, катера). Підприємницька діяльність Овна принесе плоди і успіх. Якщо Овен займеться новою справою у березні, то до кінця року вона розвинеться і стане вельми успішною і вигідною. При цьому Овну потрібно бути акуратним, оскільки є ризик посваритися з родичами. Марс, що рухається Близнюками, часто вказує на конфлікти і сварки з рідними людьми. Крім того, в партнерському бізнесі Овну в березні варто взяти ініціативу і кермо влади до своїх рук – він успішно вирішуватиме будь-які питання за двох. У тому числі – і в шлюбі, в любові.

Лузери березня-2021:

Близнюки. Вкрай неприємний період чекає на представників знака Близнюки. 4 березня Марс почне свій рух Близнюками, тому вони скажуть: "Ну, все... Починається". Почнеться купа клопотів і проблем: поломки транспорту, складні ситуації з рідними і близькими, сварки з сусідами, конфлікти з начальством і колегами по роботі на порожньому місці. Все буде не так, як хотілося б Близнюкам. Це буде єдиний знак Зодіаку, який у березні страждатиме за всіма параметрами. Можливі необдумані вчинки, імпульсивність, різка зміна настрою – все це буде не на користь Близнюкам. Змінювати роботу або рід діяльності не варто, це не принесе нічого хорошого. Крім того, слід остерігатися ДТП і нещасних випадків, краще скасувати поїздки за кордон.

Телець. Несприятливий період чекає і на Тельця. Він може ризикнути в березні, але в результаті втратити величезні суми грошей. Тельцю варто утриматися від азартних ігор, не робити ставки в казино, на скачках, у тоталізаторі. Провальною може виявитися угода Тельця з купівлі нерухомості, землі, дачної ділянки. Тому краще йому утриматися в березні від подібних операцій. Фінансова сфера складатиметься не дуже сприятливо для Тельця, тому варто ненадовго відійти від справ і відпочити.

читайте такожГороскоп на 2021 рік: Водолій заткне за пояс всіх, а Козеріг поповнить ряди мільйонерівСтрілець. Складний період буде в березні у Стрільця. Березень йому може принести суди, слідства, розбіжності з діловими партнерами, неприємні ситуації на роботі. У підсумку у Стрільця можуть просто здати нерви, а в діяльності явно позначиться криза жанру. Разом із тим, на Стрільця наваляться і домашні проблеми. У березні, перш за все, йому слід остерігатися складних ситуацій у переговорах з керівництвом або проблем із законом.

Діва. Діва поповнить ряди невдах місяця. Особливо її невдачливість проявиться в кар'єрі і досягненні намічених висот. Діва буде намагатися все чітко розпланувати, але їй це буде непросто, оскільки Меркурій буде в Рибах, а Риби – протилежний Діві знак Зодіаку. Справи будуть затягуватися, все буде занадто спокійно. В результаті в березні Діва може впасти в стан сомнамбулізму. Вона відчує занепад сил, брак енергії, погіршиться здоров'я. Не виключено, що Діву цього місяця спіткає Covid-19. Їй краще розслабитися, сходити на масаж або в сауну, зайнятися йогою. Найрозумнішим рішенням буде нічого не робити цього місяця, оскільки будь-яка активність в роботі може привести до конфлікту з начальством, що згодом може обернутися крахом кар'єри. Зробивши дрібну помилку в березні, Діва може розплачуватися за неї весь рік.

Нейтральним місяць буде для наступних знаків:

Рак. У першій половині місяця у Рака все буде добре, оскільки Венера рухатиметься по дружньому для нього знаку Риб. Все буде складатися сприятливо, в тому числі в далеких поїздках. Якщо Рак давно не відпочивав, в цей час він сміливо може вирушити на відпочинок, наприклад, в Індію (Індія – під знаком Раку). Також цей час підійде для вивчення окультних наук, отримання астрологічних і психологічних консультацій, отримання потаємної інформації, складання генетичного древа, з'ясування, з якого роду Рак походить, хто його предки. Останні 10 днів березня для Рака не дуже сприятливі: можливі проблеми на роботі, в діяльності. Це буде далеко не найкращий час для фінансових ставок і вкладень, тому в цей період краще не ризикувати.

Лев. Для Лева березень почнеться вельми вдало. Це може проявитися в підтримці впливових людей: Лев може отримати хорошу протекцію. На нього чекає успіх у владі, при ухваленні важливих рішень на посаді. Але в другій половині місяця вся ця благодатна енергетика може піти на спад. Можливі складнощі на роботі і проблеми зі здоров'ям. Особливо Леву слід звернути увагу на серце.

читайте такожПрогноз на 2021 рік: чого побоюватися і яких проривів чекати в рік ВодоліяСкорпіон. Для Скорпіона також буде сприятливою перша половина місяця завдяки Венері в Рибах. Особливо йому фартитиме в плані любові, сексуальності і пошуку партнерів. Прекрасний час для Скорпіона, щоб побратися або зізнатися близькій людині в своїх почуттях. Це сприятливий час для зачаття дітей, в тому числі за допомогою процедури ЕКЗ. Однак друга половина місяця буде набагато менш вдалою для Скорпіона. Перш за все, краще не вирушати в дорогу через велику небезпеку ДТП, нещасних випадків і складних ситуацій у дорозі. Можливі критичні ситуації з родичами. Несподівано в цей час Скорпіон може отримати скандальну славу.

Козеріг. У Козерога перша половина березня несприятлива. Складні ситуації можуть стосуватися фінансових вкладень і переходу на нову роботу. Складуться непрості відносини з сусідами і домашніми. Друга половина місяця обіцяє бути більш вдалою. Зокрема, можна буде провести рекламну кампанію, просувати себе, створити заділ на майбутнє. Прекрасний час для операцій із нерухомістю, в тому числі для її покупки. Також цей період підійде для того, щоб організувати свій власний бізнес, побудувати плани на більш віддалене майбутнє. Останні 10 днів березня будуть для Козерога вельми плідними, особливо в плані ділових зустрічей, партнерських взаємин і звернення до суду.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти