StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на липень 2023 для Овнів: чим здивує другий місяць літа

25 червня 2023, 05:49
Кармічний вузол входить в знак Овна, що робить цей місяць важливим, свідчить гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Що чекає на Овнів в липні 2023 року - гороскоп від Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на липень 2023 року для Овнів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць почнеться з повні 3 липня в 10 будинку гороскопа. Це сектор, який пов'язаний з цілями, досягненнями та кар'єрою. Повня в цьому будинку може принести ясність і розуміння того, куди рухатися далі по життю. Це може бути пов'язано з професійними змінами, такими як звільнення, зміна роботи чи бізнесу, зміна статусу або навіть народження дитини.

11 липня Марс переміщається в шостий будинок гороскопа, що пов'язаний з обов'язками, роботою та здоров'ям. Ви будете активні у розв‘язанні проблем і виконанні обов'язків.

"Однак будьте обережні, оскільки Марс може викликати конфлікти та агресію. Можливі конфлікти на роботі, звільнення підлеглих або навіть медичні процедури", - попередила Анжела Перл.

12 липня Меркурій входить в п'ятий будинок гороскопа, що пов'язаний із задоволеннями, любов'ю й творчістю. Це може привести до нових знайомств, романтичних стосунків. У вас з'явиться хобі або ви почнете чогось вчитися. Також можливо ви отримаєте новини про дітей або трапляться радісні події в цій сфері.

17 липня - молодик в секторі родини та нерухомості. Можливо, ви зміните місце проживання, купите квартиру або ж у вас з'являться нові члени сім'ї.

З 18 липня і впродовж півтора років північний кармічний вузол Раху перебуватиме в першому будинку гороскопа. Цей період стане доленосним. Це вплине на ваш особистий розвиток, спосіб життя, стосунки з іншими людьми та зовнішній вигляд.

23 липня Венера - планета любові, краси, фінансів і цінностей - розвертається в ретроградний рух. У цей період не рекомендується вступати в шлюб, робити операції і процедури, пов'язані з красою. Допустимі незначні зміни зовнішності: стрижка, фарбування волосся, манікюр. Серйозні процедури краще відкласти до 4 вересня.

Деякі Овни можуть повернутися до колишніх улюблених хобі. Також можлива переоцінка любові до себе та своїх цінностей.

Гороскоп каже: кармічний вузол входить в знак Овна, що робить цей місяць важливим для представників цього знака зодіаку. Фокус буде на вас, ваших стосунках та ухваленні рішень. Ретроградна Венера допоможе вам визначити цінності й вибрати, що залишити у своэму житті, а вид чого краще позбутися.

Дивіться відео - Гороскоп Овен на липень 2023 від Анжели Перл:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти