StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на липень 2023 для Раків: конфлікт, збільшення доходів і нове починання

20 червня 2023, 05:35оновлено 20 червня 2023, 22:16
У липні почнеться вдалий період для того, щоб щось починати. Найближчий рік принесе Ракам щось нове, каже гороскоп.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на липень свідчить про те, що Раки проявлять сміливість / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на липень 2023 року для Раків.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць розпочнеться з повні 3 липня в сьомому будинку гороскопа - це сектор партнерства, стосунків, співпраці та шлюбу.

"Ви побачите якусь людину, наприклад, друга або подругу, таким, якою вона є насправді. Отримаєте результат від співпраці, підпишете контракт / угоду. Або дозрієте на розрив стосунків", - сказала фахівець.

Особливо сильно відчують повню ті Раки, які народилися з 1 по 7 липня.

11 липня Марс входить в третій будинок спілкування, комунікації, родичів. Буде бажання зустрітися, побачитися з кимось, можливо обрати собі машину або велосипед. З'явитися рішучість зробити щось, чого ви раніше побоювалися. Родичі можуть піти на конфлікт, попередила астролог.

12 липня Меркурій увійде в сектор доходів і фінансів. У Раків з'явиться ідея, як заробити гроші. Можливо ви отримаєте потрібну інформацію або прийдуть рахунки.

17 липня - молодик в знаку Раку. Це хороший період для того, щоб щось починати, особливо якщо ви народилися з 17 по 19 липня. Найближчий рік принесе вам щось нове (партнера, роботу, імідж), говорить гороскоп.

"Якщо ви народилися в районі 3 липня, то цикл буде завершальний - кульмінація якогось процесу, отримання чогось в найближчі 12 місяців. Можливо це буде отримання сертифіката або диплома. Або ви збирали на квартиру і тепер купите її", - розповіла астролог.

За словами Перл, у всіх Раків в найближчі два тижні станеться щось нове в житті.

18 липня кармічні вузли Кету і Раху змінюють знаки. Раху (дає можливості) входить в сектор кар'єри, статусу, роботи і може відкрити для вас величезні можливості. Але може статися і шлюб / розлучення. Востаннє подібні події відбувалися у 2005-2006 роках.

Кармічний вузол Кету відповідає за сім'ю, нерухомість, місце проживання. Ви будете переїжджати, продавати/купувати житло, відбудуться зміни в сім'ї.

23 липня Венера розвернеться в ретроградний рух до 4 вересня в другому будинку грошей, прибутку. Буде перегляд стосунків і оцінка всього, чим ви володієте.

24 липня Сонце заходить у другий дім. У Раків збільшиться дохід.

29 липня Меркурій входить в сектор спілкування, комунікації, знайомств. З'являться нові інтереси, знайомства, контакти. Чекайте новин про родичів. Можливо ви купите автомобіль або іншу техніку.

Дивіться відео - Гороскоп для Раків на липень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти