StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на липень 2023 для Терезів: доленосні зустрічі та кардинальні зміни

21 червня 2023, 07:10
Астролог розповіла, коли не можна реєструвати шлюб і експериментувати зі своєю зовнішністю.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп на липень каже про те, що Терези дізнаються щось нове про себе / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на липень 2023 року для Терезів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, місяць розпочнеться з повні 3 липня. Будуть вирішуватися питання, пов'язані з родиною, місцем проживання та нерухомістю.

11 липня Терези будуть розв‘язувати проблеми минулого.

12 липня може відбутися нове знайомство, з'явиться нова мрія, бажання, нова мета.

Молодик 17 липня змусить Терезів замислитися про питання кар'єри, досягнень, ролі в житті. Представники цього знака зодіаку будуть визначатися зі своїми цілями та бажаннями. У вас з'явиться новий статус, робота, посада. Ви щось нове помітите і в собі.

З 18 липня по 25 січня 2025 року північний місячний кармічний вузол входить в 7 будинок гороскопу і зосередить увагу Терезів на сфері стосунків. У вас відбудуться доленосні знайомства, будуть укладатися контракти. Південний кармічний вузол буде в знаку зодіаку Терези. Він вказуватиме на те, що потрібно буде в житті поміняти, від чого потрібно позбутися, як зробити своє життя легшим. Можливі зміни до невпізнання (як у зовнішності, так і духовно, психологічно).

Через кармічні вузли почнуться затемнення в знаку Терези на найближчі півтора року, каже гороскоп.

Настане гарний час для того, щоб помиритися і возз'єднатися з іншими людьми.

З 23 липня по 4 вересня Венера зупиняється і розвертається в ретроградний рух в 11-му будинку гороскопу. Це сектор майбутнього. Представники знака переглядатимуть плани на майбутнє, переоцінюватимуть стосунки з оточуючими людьми, вирішуватимуть питання роботи і фінансів. У цей період не можна реєструвати шлюб і проводити косметичні маніпуляції (операції, уколи краси тощо). Також астролог радить не починати нові стосунки.

29 липня Меркурій входить в 12 будинок. Це будинок тиші, усамітнення, думок. Можна і потрібно медитувати, ходити на масаж, заспокоюватися, займатися улюбленими справами в тиші.

Дивіться відео - Гороскоп Терези на липень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти