StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на лютий 2023 року для Стрільців: астролог назвала найвдаліші дні місяця

29 січня 2023, 23:04
Лютий - місяць прогресу, коли енергія буде рухатися вперед, тому всі ваші справи просунуться, свідчить гороскоп 2023.
Гороскоп
Гороскоп на лютий 2023 року Стрілець / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на лютий 2023 року для Стрільців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у лютому не буде жодної ретроградної планети, всі вони рухатимуться вперед, а це означає, що на нас чекає чудовий місяць для просування справ.

"Це місяць прогресу, коли енергія буде рухатися вперед, тому всі ваші справи просунуться. Якщо ви чекали чогось або щось було на паузі, все нарешті зрушиться з місця. Якщо у вас є якісь плани, то дійте, не чекайте", - порадила фахівець.

Повня 5 лютого принесе Стрільцям роботу з іноземцями, ви можете влаштуватися в міжнародну компанію. Дуже вдалий час для того, щоб рекламувати себе. Деякі почнуть бізнес. Особливо сильно повню відчують Стрільці, які народилися з 5 по 10 грудня.

12 лютого Меркурій принесе Стрільцям якісь звістки. Ви можете відправитися в поїздку недалеко і ненадовго. Можливо ви будете відвідувати якісь державні установи, офіси, підете до когось на прийом. Якщо ви за останні роки отримали нові навички, то тепер вийде їх застосувати.

Почнуть зрушуватися фінансові питання, ви знайдете рішення в справах з кредитами і боргами, але остаточно проблему буде розв‘язано у березні.

Можуть відбутися зміни в житті родичів. У Стрільців можливий переїзд в іншу країну.

Гороскоп 2023 говорить, що багато Стрільців будуть міняти місце проживання. Найімовірніше, це відбудеться вже в березні, але процес стартує ще в лютому.

16 лютого буде з'єднання Венери з Нептуном. Обидві планети символізують креатив, творчість, красу, мистецтво. Стрільців відвідає натхнення. Прийдуть гроші за якийсь творчий проект.

Може, ви знайдете якесь місце, в якому вирішите залишитися жити. Це місце даватиме відчуття комфорту і захищеності.

З 14 і по 18 лютого ви можете зустріти свою другу половинку або провести зі своєю близькою людиною, чоловіком/дружиною дуже романтичний час. Також в цей період дуже добре проводити фотосесії.

19 лютого Сонце дасть більше енергії Стрільцям і висвітить питання сім'ї, нерухомості, переїзду, ремонту, покупок для дому, а також батьків. Вам доведеться займатися домашніми питаннями і проблемами батька або матері.

У лютому Марс змусить Стрільців діяти в питаннях сім'ї, шлюбу і стосунків. Якщо ви давно чекаєте на пропозицію, то ви її отримаєте. Якщо, навпаки, збираєтеся розлучатися, то Марс також зіграє свою роль,

21 лютого У Стрільців відбудеться романтичне знайомство, вас запросять на побачення або в ресторан. У любовних стосунках буде цукерково-букетний період. Астролог попередила, що на серйозність стосунків розраховувати не варто.

Також чекайте на приємні новини від дітей.

27 і 28 лютого - дуже вдалі дні, можна навіть виграти в лотерею.

"Чекайте якийсь подарунок від Всесвіту, в чомусь вам пощастить, особливо тим Стрільцям, які народилися з 1 по 5 грудня", - резюмувала астролог.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти