StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Ретроградна Венера 23 липня - 4 вересня: Терезам - колишній шанувальник, Стрільцям - розчарування

18 липня 2023, 04:30
7743
Як ретроградна Венера вплине на знаки зодіаку Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій та Риби? Свій прогноз озвучила астролог Анжела Перл.
Анжела Перл, гороскоп
Як ретроградна Венера вплине на всі знаки зодіаку - прогноз Анжели Перл / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

З 23 липня Венера - планета краси, любові, шлюбу, комфорту й грошей - розвертається в ретроградний рух до 4 вересня в знаку Лева. У цей період у багатьох з нас буде відбуватися переоцінка цінностей - стане зрозуміло, що насправді важливо в житті, а що - не дуже. Також можлива переоцінка стосунків, роботи або своєї ролі в соціумі. Крім того, ретро Венера - це час ухвалення рішень.

Астролог Анжела Перл розповіла на своєму YouTube-каналі, як ретроградна Венера вплине на такі знаки зодіаку: Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій та Риби.

Якщо вам цікавий прогноз для інших знаків зодіакального кола, читайте матеріал: Ретроградна Венера 23 липня - 4 вересня: Овнам - курортний роман, Близнюкам - повернення боргів.

Ретроградна Венера 2023 - Діва

У Дів Венера розвертається в дванадцятому будинку гороскопу. Це так званий "тіньовий" будинок гороскопу - це сектор минулого і всього невідомого.

У життя Дів може знову повернутися колишній шанувальник, чоловік / дружина.

Відкриються секрети. Все таємне стане явним.

Венера змусить Дев ухвалити рішення у стосунках або спровокувати паузу (наприклад, партнер поїде відрядження). Планета допоможе від чогось відмовитися.

Ретроградна Венера 2023 - Терези

У Терезів Венера розвертається в одинадцятому будинку гороскопу - це сектор друзів.

Про вас згадають приятелі з минулого, відбудеться зустріч з подругами, з якими ви давно не бачилися. Вас можуть запросити на весілля.

Терези будуть переоцінювати свою мрію. Ви по-іншому подивитеся на свого партнера й ухвалите рішення, чи готові ви і далі з ним піти по життю. Таким чином, ретро Венера може або завершити, або перевести стосунки на новий рівень.

Ретроградна Венера 2023 - Скорпіон

У Скорпіонів Венера розвертається в ретроградний рух в десятому будинку гороскопу - це сектор кар'єри, мети й досягнень.

Ви можете поміняти сферу діяльності, змінити роботу, зміниться статус. Можливо деякі Скорпіони зважаться змінити джерело доходу. Можуть відбутися нововведення в організації, в якій ви працюєте.

У стосунках настане новий період, відбудеться переоцінка.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

Ретроградна Венера 2023 - Стрілець

У Стрільців Венера буде зупинятися в дев'ятому будинку гороскопу. Це сектор подорожей, розвитку, зростання та удачі.

Можливо, Венера принесе Стрільцям більше витрат. Поїздка може перенестися в часі. Якщо ви познайомитеся з кимось, то стосунки довго не триватимуть.

Стрільці можуть розчаруватися в деяких людях зі свого оточення.

Ретроградна Венера 2023 - Козеріг

Венера буде розвертатися у Козерогів у сфері фінансів. Якщо у вас затримувалися якісь виплати, то по ретро Венері ви їх отримаєте. Чекайте новину, пов'язану з фінансами партнера, чоловіка або дружини. Зміниться джерело доходу у близьких людей.

"Згадуйте, що було в 2015 році", - порадила астролог.

Буде ухвалюватися рішення щодо кредиту. Відбудеться подія, яка не залежить від вас, але змінить ситуацію в сфері фінансів.

Ретроградна Венера 2023 - Водолій

Венера у Водоліїв знаходиться в сьомому будинку гороскопу. Це сектор любові та рівноваги.

У коханні на вас чекають новини про колишніх коханих. Можливо ви відновите стосунки, особливо якщо ви були в сварці або втратили зв'язок.

Можуть повернутися старі клієнти. Угоди можуть перенестися в часі.

Відбудеться переоцінка у стосунках, шлюбі, партнерстві.

Ретроградна Венера 2023 - Риби

Венера буде ретроградною в шостому будинку гороскопу, який відповідає за сектор зобов'язань. На Риб чекає новина на роботі, зміна режиму роботи. Ви будете змушені ухвалити рішення.

У бізнесі - великі або непередбачені витрати.

Може повернутися ситуація з минулого, яка була півтора роки тому або вісім років тому. З'явиться борг або обов'язок, який ви на себе візьмете щодо родичів, друзів, знайомих. Ви витратите свої ресурси на когось або на щось.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео - чого чекати від ретроградної Венери Дівам, Терезам, Скорпіонам, Стрільцям, Козерогам, Водоліям і Рибам:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти