StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Гороскоп на квітень 2024 для Стрільців: є шанс виграти в лотерею та знайти кохання

1 квітня 2024, 18:37
1391
Квітень буде цікавим, оскільки впродовж усього місяця Меркурій буде ретроградним, а 8 числа відбудеться сонячне затемнення.
Гороскоп, Анжела Перл
Гороскоп на квітень 2024 для Стрільців - робота, фінанси, кохання / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2024 року для Стрільців.

Як розповіла фахівець на своєму Youtube-каналі, квітень буде цікавим, оскільки протягом усього місяця Меркурій буде ретроградним, а 8 числа відбудеться сонячне затемнення.

Отже, Меркурій розгорнеться у зворотний рух з 1 по 25 квітня у п'ятому домі гороскопа Стрільців. Це сектор, який відповідає за любов, романтичні стосунки, дітей, творчість. Усе, що ми творимо, усе, що ми народжуємо, чим горимо. Також це відпустка, поїздки, подорожі.

"Якщо ви хочете на фестиваль або на виставку поїхати, то будьте обережні, тому що можуть переноситися дати, або ви можете запізнитися на літак, будуть помилки у квитках або документах", - сказала фахівчиня.

6 квітня Венера входить у цей же п'ятий будинок гороскопу.

"Венера - це все, що нам подобається, це комфорт, тому поліпшення або зміни будуть у кращий бік, комфортніший. Можливі знайомства або побачення. Щоправда, коли ми знайомимося під час ретро Меркурія, то наші враження про цю людину потім можуть змінюватися. Однак не завжди в поганий бік, просто людина може бути не такою, як ви собі її уявляли", - свідчить гороскоп на місяць.

Стрільці можуть виграти в лотерею. Вас можуть нагородити чимось за ваші заслуги.

8 квітня - сонячне затемнення, закінчується коридор затемнень, який почався 25 березня. У цей період небажано ухвалювати важливі рішення.

"Сонячне затемнення завжди відбувається в молодик. Це сильна енергія, яка дуже хороша для зачаття, для вагітності, для народження. Нова кохана людина прийде у ваше життя. Тут сонячне затемнення навіть може перебити ретроградний Меркурій, тому що воно сильніше набагато", - розповіла астрологиня.

З 18 по 21 квітня буде з'єднання Юпітера з Ураном у шостому домі гороскопа. Вмикається енергія шостого дому, а це сектор роботи, зайнятості, наших буднів, щоденного життя і здоров'я. Це з'єднання може принести зміну роботи або можливість проявити себе. Може, ви вирішите звільнитися і працювати на себе тепер, почати свій бізнес.

Це рідкісне затемнення, у цій точці воно було 1941 року. Юпітер зазвичай дає везіння, удачу, а Уран відкриває двері.

"Уран - планета сюрпризу і непередбачуваності, щось може змінитися, але в результаті все буде на краще. Можливо, ви одразу не зрозумієте, що це везіння, але це так", - сказала фахівець.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

20 квітня Стрільці зможуть зайняти лідируючу позицію.

30 квітня чекайте на прибуток. Ви візьмете собі помічницю по дому або асистента, або няню.

Сатурн і Марс з'єднуватимуться в четвертому домі гороскопа 10 і 11 квітня.

"Це абсолютно дві різні планети. Сатурн - це консервативний погляд на життя, це хтось, хто насилу змінює точку зору. Це символ льоду, каменю і повільності. А Марс - це планета швидка й агресивна, символізує вогонь. Вони стикаються між собою 10 і 11 числа в секторі сім'ї. Є ризик конфлікту. Можуть виникнути проблеми з нерухомістю, ремонтом, якась НП вдома трапиться. Не призначайте угоду на ці дні, тому що вона дуже важко може пройти. Також не зустрічайтеся з ріелторами. Угоди краще укладати після 25 квітня", - додала фахівець.

Дивіться відео - Гороскоп на квітень 2024 для Стрільців від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти