StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на квітень 2024 для Козерогів: чим здивує другий місяць весни

1 квітня 2024, 21:50
У квітні Козероги зустрінуть своє кохання, причому ця людина може жити поруч. Можливо, ви будете щось відзначати, робити подарунки.
Анжела Перл, гороскоп
Гороскоп на квітень 2024 для Козерогів - робота, фінанси, кохання / Колаж: Главред, фото: скріншот, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на квітень 2024 року для Козерогів.

Якщо вам цікавий Таро-прогноз на другий місяць весни для цього знака зодіаку, читайте матеріал: Гороскоп Таро на квітень 2024: Козерогам - страх, Водоліям - зміни, Рибам - прибуток.

Як розповіла фахівчиня на своєму Youtube-каналі, Меркурій буде ретроградним з 1 по 25 квітня. У Козерогів планета перебуває в четвертому будинку гороскопу. Це сектор, який пов'язаний із сім'єю, нерухомістю, будинком, квартирою, в якій ви живете. Можливо, потрібно буде щось полагодити, відремонтувати вдома. Можливо, хтось із членів сім'ї повернеться або ви повернетеся до вирішення сімейного питання. Не виключено, що потрібно буде переробляти документи, пов'язані з нерухомістю, переписувати квартиру. Можливо, ви вирішите зробити ремонт. Ретроградний Меркурій - це завжди можливість поліпшити інтер'єр, наприклад, замінити старий диван на новий.

8 квітня - сонячне затемнення, і закінчиться коридор затемнень, який почався 25 березня. У цей період небажано було ухвалювати важливі, доленосні рішення.

6 квітня Венера - планета любові, гармонії, комфорту, покупок, подарунків якихось і хороших новин - входить у ваш четвертий дім.

До Козерогів можуть приїхати гості. Ви зустрінете своє кохання, причому ця людина може жити поруч із вами. Можливо, ви будете щось відзначати, робити подарунки.

"Не можна купувати техніку, пам'ятайте про це, але натомість можна купити зі знижкою предмети краси. Для дому можна знайти товари зі знижкою під час ретроградного Меркурія", - розповіла Анжела Перл.

8 квітня - сонячне затемнення, його вплив можна буде відчути протягом трьох місяців. Відбудуться події, які стосуються сім'ї, місця проживання або батьків, мами особливо. Можуть бути зміни у складі сім'ї. Наприклад, народиться дитина, з'явиться невістка чи зять.

З 18 по 21 квітня буде дуже цікаве з'єднання Юпітера з Ураном у п'ятому домі гороскопу Козерогів.

"П'ятий дім - це дім любові, творчості, роману і дітей. Це все, що ми творимо, все, що ми народжуємо, виробляємо. Це сектор свята, відпустки, свята, творчості - всього, що ми любимо. Востаннє в цій точці Юпітер і Уран з'єднувалися 1941 року. Уран показує сюрприз, несподіванку. Юпітер - удачу, і це може бути якась несподівана удача, пов'язана зі знайомством, із коханням із першого погляду або вагітність, новина про вагітність, народження дитини", - розповіла астрологиня.

20 квітня Сонце також входить у п'ятий дім гороскопу і додає енергії. Козероги буде в центрі уваги. Вас можуть нагородити за якісь заслуги.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

10 і 11 квітня Марс із Сатурном з'єднуються. Це абсолютно різні планети за енергетикою.

"Сатурн - це ваша планета. Це дуже серйозно, повільно, крок за кроком, обдумуючи. Це планета холоду, льоду. Це надовго і стабільно, планово. А Марс - це планета вогню, швидкості, ризику. Може виникнути дуже сильна напруга між двома поколіннями. Може бути різниця статусу. Є ризик конфлікту з начальником або якийсь прорив. Не виключені аварійні ситуації", - спрогнозувала астролог.

Дивіться відео - Гороскоп на квітень 2024 для Стрільців від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти