StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Невдаха місяця: докладний гороскоп для Овна на квітень 2021

25 березня 2021, 18:44оновлено 25 березня 2021, 19:55
У квітні на Овна чекає не найвдаліший період, і йому здаватиметься, що бездоріжжю немає кінця-краю.
гороскоп, астрологія, знаки зодіаку
Астролог розповів, що чекає на Овна в квітні 2021 року

Овен – один із невдах квітня-2021. Для представників цього знаку квітень стане періодом випробувань, коли можливі складні ситуації зі здоров'ям, зокрема, застуди, а також несвідомі бажання.

У цьому місяці Овен відчуватиме гостру потребу в теплих відносинах і любові. Через те, що Венера рухатиметься по його знаку Зодіаку, Овну буде неймовірно хотітися яскравих почуттів. Але, на жаль, саме в цей час вітер змін віднесе близькі душі на далеку відстань одна від одної. Тому щонайменше перша декада квітня пройде у Овна в пошуку любові, підтримки і розуміння.

Позитив у дружніх та інтимних відносинах прийде лише в другій половині місяця. Не виключено, що цьому посприяє старий друг (або подруга), який згадає про Овна.

читайте такожАтака коронавірусу і політична бомба: яким буде Квітень 2021 рокуУ першій половині місяця на Овна чекатимуть великі й не завжди виправдані витрати. Тому порада Овну: будьте розсудливі і не витрачайте гроші даремно.

У другій половині квітня Овен звільниться від вантажу побутових і ділових турбот. Час буде сприятливим для влаштування на нову роботу. В цей час Венера перейде в знак Тельця, що дасть прекрасні можливості підзаробити.

Овен, який раніше пережив складні ситуації, у цей час розбереться в собі і в тому, що його оточує. У другій половині квітня в його житті почнеться смуга везіння і період виконання бажань, в тому числі й фінансових.

Крім того, Овну важливо не забувати: все, що відбувається в інтимній сфері та особистих відносинах у першій половині місяця, матиме важливе значення. Партнери Овна, в тому числі й ділові, будуть схильні надавати великого значення цьому періоду. Тому Овну слід бути готовим до того, що партнери – що близькі люди, що ділові партнери – захочуть узгодити та переосмислити зміни, що відбулися у відносинах.

Овну може здаватися, що його друга половина на нього в образі або не довіряє йому, але, насправді, вона буде щиро бажати повернути колишню теплоту і глибину почуттів. У цей час важливо один одного прощати, забувши всі колишні колкости або прояви нетактовності – тоді відносини Овнів вийдуть на новий рівень.

читайте такожДетальний місячний календар на квітень: коли загрожує банкрутствоУ сфері бізнесу і ділових відносин Овну в квітні не варто розраховувати на швидкий прогрес, тому що продовжуватиметься тенденція попереднього складного періоду.

Однак Овни, які народилися на самому початку астрологічного року (який стартував 21 березня), будуть і далі відчувати себе добре. А ось тим, у кого справи не особливо вдало йшли і раніше, й далі буде не надто добре.

У квітні Овну доведеться пробиратися через терни до зірок. Йому буде здаватися, що бездоріжжю немає кінця-краю, що ніякий успіх не передбачається. Однак світло в кінці тунелю перед Овном з'явиться в третій декаді місяця. Ділові контакти та фінансові потоки пожвавляться і активізуються. А в останніх числах місяця можна очікувати сприятливих подій, які повернуть ситуацію в потрібне Овну русло.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти