StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ці міста під прицілом РФ": астролог назвала дати найнебезпечніших днів у квітні - прогноз

31 березня 2024, 13:47
Прогноз на квітень для України. Які дні найнебезпечніші розповіла в інтерв'ю Главреду астролог.
Прогноз на квітень для України війна
Прогноз на квітень для України війна / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ, ДСНС, Главред

Весна 2024 року для України буде вкрай небезпечною. Як розповіла в інтерв'ю Главреду астролог Ангеліна Вакуліна, квітень дуже неприємний для нашої країни.

"На жаль, абсолютно безпечного місця в Україні зараз немає. Якщо раніше більш-менш безпечним місцем був Захід України, то навесні прогноз зовсім невтішний. Те, що ми бачимо і що сталося днями у Львівській області (раптові ракетні "прильоти"), - це не все, не всі несподіванки, які доведеться пережити Заходу України", - говорить астролог Главреду.

Які міста України під прицілом РФ

"Івано-Франківськ, Тернопіль, Львів... може бути раптовий "приліт" туди, куди ще не "прилітало". Може бути Ужгород чи Чернівці - там, де було "затишшя" порівняно з іншими містами", - каже вона.

"Київ і область - це мета. Тут висока небезпека для столиці. Харків, Суми та області - дуже важкий напрямок. Ситуація буде тільки погіршуватися для жителів цих регіонів", - додала астрологиня.

Хто така Ангеліна Вакуліна

Ангеліна Вакуліна - астропсихолог і таролог. Довгий час практикує астро і нео психологію, таро і багато інших інструментів для пізнання себе, йдеться на сайті астролога. Вона часто робить прогнози для України та щодо війни з Росією.

"Дніпро і Запоріжжя будуть обстрілювати дуже сильно. Черкаси та Черкаська область - підвищена небезпека цієї весни. Полтава і Полтавська область, Миколаїв і область - де розташовані промислові об'єкти - будуть ціллю", - додала астролог Вакуліна.

Небезпечні дати у квітні для України

"З 5 квітня до 15 квітня будуть "палити" сильно. Вони влаштовуватимуть нам випробування. Окупанти можуть бити по дитячих закладах. Трагедія з дітьми може програтися. Не ходіть і максимально уникайте торгових центрів, розважальних заходів", - додала астролог.

Дивіться відео прогноз астролога Ангеліни Вакуліної на квітень місяць:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти