StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Є багато несприятливих днів: яким знакам зодіаку потрібно бути обережними

29 березня 2024, 05:10оновлено 3 квітня, 21:11
Астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, для яких квітень буде досить нейтральним.
гороскоп, Влад Росс
Гороскоп на квітень для 4 знаків зодіаку / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, Главред

Гороскоп на квітень розповість про знаки зодіаку, яким не варто чекати дивовижних поворотів долі. Але при цьому варто звертати увагу на несприятливі дні.

В ексклюзивному інтерв'ю Главреду астролог Влад Росс розповів, як у них йтимуть справи з кар'єрою, здоров'ям і особистим життям.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: "Позитиву там немає": названо населені пункти, з яких слід евакуюватися.

Гороскоп на квітень Телець

Кар'єра. Середина квітня для деяких Тельців буде пов'язана із закордонними поїздками. Навіть перед тими Тельцями, яких зараз не випускають за кордон, можуть раптом несподівано відкритися двері. У середині місяця можливе просування кар'єрними сходами, тому важливо бути уважнішим і не втрачати можливості. Тельцю не варто боятися довіряти своїй інтуїції в середині і наприкінці місяця, коли вона може допомогти зробити правильний вибір.

Гроші. Фінансова сфера життя Тельця у квітні складатиметься задовільно. Результати інтелектуальної діяльності порадують Тельця отриманням довгоочікуваних бонусів. Сприятливо у квітні перескладати іспити.

Особисте життя. Любовний гороскоп радить Тельцю зав'язувати стосунки саме у квітні-2024. Якщо він не впиратиметься в спірних ситуаціях, романтичні стосунки можуть перерости в міцний союз.

Здоров'я. У квітні можливе загострення хронічних захворювань Тельця, пов'язаних із суглобами, серцем і печінкою. Також потрібно приділити увагу порожнині рота, відвідати стоматолога і зайнятися зубами. Але краще не робити цього 5-15 квітня, а ось у другій половині місяця буде сприятливий час.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Тельця: 3, 5, 7, 17, 21, 25.

Несприятливі дні квітня-2024 для Тельця: 9, 12, 15, 18, 27, 29.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на квітень Лев

Кар'єра. У професійній діяльності для досягнення поставлених цілей Леву у квітні доведеться чимало попрацювати. Нічого не даватиметься легко, проте праця буде винагороджена по заслугах. Ба більше, на Лева у квітні можуть чекати подарунки долі.

Гроші. Квітень-2024 може принести Леву непередбачувані втрати у фінансовій сфері, особливо якщо він робитиме великі покупки на кшталт нерухомості або автомобіля. Впадати у відчай не варто, потрібно просто ввімкнути режим економії і діяти за планом.

Особисте життя. У квітні 2024 року Лев в очах протилежної статі буде просто неперевершеним, тому слід змінити імідж, підібрати іншу зачіску, обзавестися новим вбранням. Для успіху на любовному фронті Леву практично нічого не потрібно буде робити, оскільки зірки і так наділять його сексуальною привабливістю і шармом.

Здоров'я. Проблеми зі здоров'ям у Лева у квітні можуть бути пов'язані тільки з перевтомою, тому потрібно постаратися знайти золоту середину, розумно чергувати роботу і відпочинок, і тоді все буде добре. Малорухливий спосіб життя для Лева буде несприятливим, тому варто вирушити в подорож.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Лева: 1, 4, 5, 13, 18, 27, 28.

Несприятливі дні квітня-2024 для Лева: 6, 8, 15, 22, 23, 29.

Дивіться відео з гороскопом на квітень 2024:

Гороскоп на квітень Козеріг

Кар'єра. Квітень-2024 у професійній сфері для Козерога стане періодом для оптимізації робочих процесів. Взаємини з колегами будуть у нього у стадії відтавання. Не виключена поява нових можливостей. Приховані лідерські якості цього місяця вирвуться назовні.

Гроші. У фінансовій сфері життя у квітні в Козерога все буде більш-менш спокійно. Козеріг - практична людина, вміє рахувати гроші. Цього місяця йому точно не можна витрачатися - краще збирати гроші.

Особисте життя. На любовному фронті у квітні-2024 Козерогу доведеться нелегко, але що поробиш, якщо він любить сам собі створювати труднощі, а потім героїчно їх долати.

Здоров'я. У квітні в Козерога можуть загостритися хронічні захворювання, особливо ті, що пов'язані з кістками і хребтом, а також ревматизм і артрит. Займатися самолікуванням не варто. Козерогу рекомендується пройти повний медогляд у квітні.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Козерога: 2, 3, 19, 25, 27.

Несприятливі дні квітня-2024 для Козерога: 7, 13, 15, 21, 28, 30.

Гороскоп на квітень Риби

Кар'єра. У квітні-2024 Рибам слід бути обережнішими і не брати участі в проєктах, які викликають сумніви. Можуть виникнути ситуації, які спочатку здадуться вигідними, але з часом можуть змінитися не на користь Риб.

Гроші. У фінансовій сфері Риби можуть розраховувати на те, що зарплату у квітні виплачуватимуть вчасно. Можливі додаткові винагороди. Можлива поява нового додаткового джерела доходу, що помітно поліпшить матеріальний стан Риб.

Особисте життя. Сімейним Рибам гороскоп на квітень-2024 радить відстоювати свої позиції і не змінювати рішень. Рибам, у яких є розбіжності з рідними, необхідно розібратися із цим і дійти компромісу.

Здоров'я. У квітні у Риб може погіршитися зір, тому потрібно обов'язково звернутися до окуліста. Робота за комп'ютером і робота з небезпечними хімічними речовинами може згубно позначитися на здоров'ї Риб. Слід вжити заходів, щоб наявні у Риб захворювання не прогресували. Можуть виникнути проблеми із серцево-судинною системою, тому варто більше приділяти уваги профілактиці різних захворювань.

Сприятливі дні квітня 2024 року для Риб: 1, 2, 6, 7, 17, 20.

Несприятливі дні квітня-2024 для Риб: 4, 12, 14, 15, 22, 23.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти