StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що чекає на Козерогів у грудні 2023 року: гороскоп від Анжели Перл

29 листопада 2023, 05:31
В останній місяць року Козероги обов'язково отримають хороші новини.
Анжела Перл, гороскоп
Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Козерогів / Колаж: Главред, фото: скріншот, pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Козерогів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, в останній місяць року Меркурій буде ретроградним з 13 грудня по 2 січня.

2 грудня планета входить перший будинок гороскопу Козерогів і пробуде там до 6 лютого. Представники цього знака зодіаку змінять свою думку про щось, зокрема і про стосунки. Через ретро Меркурій можуть помінятися плани. Ви можете почати якусь справу знову. Старі партнери нагадають про себе. Деякі Козероги можуть поміняти імідж, наприклад, повернутися до натурального кольору волосся.

Астролог нагадала, що під час ретроградного Меркурія не можна укладати угоди, купувати дорогі речі, дорогу техніку.

"Ваші наміри можуть змінюватися. Зустрічі будуть відкладатися або переноситися. Ви можете починати щось кілька разів. Якщо ви готуєте якісь документи, не виключено, що доведеться їх переробляти", - попередила астролог.

5 грудня Венера увійде в сектор майбутнього та мрії. Козероги обов'язково отримають хороші новини. Старі зусилля нарешті дадуть плоди. Деякі представники цього знака зодіаку познайомляться з людиною, з якою зав'яжуться романтичні стосунки. Ви заведете друзів, відвідаєте захід, який принесе задоволення.

6 грудня Нептун - планета духовності й творчості - розгортається в прямий рух після п'яти місяців ретроградного. Нарешті відбудеться довгоочікувана зустріч, вирішиться ситуація з родичами або сусідами. Можлива коротка поїздка. Якщо ви мрієте купити транспорт, то Нептун допоможе здійснити задумане.

12 грудня - молодик в 12 будинку гороскопу. Це дуже приватний сектор, який відповідає за пізнання себе.

"Може, ви на якісь екзотеричні курси підете або з психологом будете розмовляти саме в плані пізнання себе? Також ви будете дуже активні. Марс також знаходиться в 12 будинку гороскопа. Можливо ви будете розкопувати інформацію з минулого, шукати щось в архіві, будете намагатися зв'язатися з кимось зі старих знайомі або з тим, хто живе далеко", - розповіла Анжела Перл.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

27 грудня - повня в сьомому будинку стосунків і партнерства. У Козерогів буде багато знайомств і зустрічей. Серйозних розмов не уникнути. Ймовірним є розставання з другою половинкою. Варто бути готовим до того, що повня відкриє всі таємниці.

30 грудня Козероги або отримають гроші здалеку, або будуть добре проводити час далеко від дому.

Детальний гороскоп для Козерогів на грудень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти