StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на грудень 2023 для Терезів: чим здивує перший місяць зими

15 листопада 2023, 03:32
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде грудень у представників знака зодіаку Терези.
Гороскоп Ваги, Анжела Перл
Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 для Терезів / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на грудень 2023 року для Терезів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, найголовніша подія місяця - розворот Меркурія в ретроградний рух в четвертому будинку гороскопа.

"Меркурій буде у вашому четвертому будинку гороскопа з 2 грудня і по 6 лютого, тобто понад два місяці. 13 грудня планета піде в зворотному напрямку і буде ретроградною. Коли Меркурій ретроградний, він змушує нас змінювати плани і передумувати. Можливо поміняються плани когось із членів сім'ї, які збиралися приїхати на святкування Нового року або Різдва", - розповіла фахівець.

Меркурій також відповідає за квитки, документи, бронювання готелю. Астролог радить уважно перевіряти дати, документи тощо.

З 13 грудня по 2 січня невдалий час для угод, покупок, підписання документів. Анжела Перл не радить підписувати документи під час ретроградного Меркурія, оскільки можуть проявитися якісь підводні камені. Можливо через два тижні ви знайдете варіант набагато краще і пошкодуєте про ухвалене рішення.

Меркурій може повернути в життя Терезів людей з минулого. Відновиться спілкування. Ви зможете помиритися з кимось, свідчить гороскоп.

Тельці проведуть приємний час у родинному колі, ви будете дивитися старі фільми або розглядати фотографії. Також можливо потрібно буде вирішувати проблеми батьків.

5 грудня Венера входить в сектор грошей та фінансів. Терези отримають прибуток. Також це може бути нова робота, клієнт, подарунки або інвестиції. В цілому, грудень буде хорошим місяцем у фінансовому відношенні.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

6 грудня Нептун розвертається в прямий рух. Планета була ретроградною з 30 червня, і завдяки Нептуну якась ситуація в житті Терезів була туманною. Після розвороту Нептуна все проясниться.

12 грудня - молодик в секторі, який відповідає за спілкування, поїздки, комунікації. Настає вдалий час для того, щоб отримати нові знання, завести знайомство, з'явиться нове оточення.

Гороскоп також говорить про те, що в кінці місяця представників цього знака зодіаку чекають приємні зустрічі, знайомства, спільна поїздка. Ви отримаєте гарну новину.

Детальний гороскоп на грудень 2023 для Терезів від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти