StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чотирьом знакам зодіаку не пощастить у жовтні: гороскоп від Влада Росса

8 жовтня 2023, 14:00
13964
Астролог радить Овнам в жовтні тримати себе в руках, а Терезам - знайти час, щоб налагодити особисте життя.
Гороскоп на завтра
Читайте гороскоп на жовтень 2023 від Влада Росса / Колаж Главред, фото скріншот YouTube (Be Inspired)

У жовтні 2023 року представникам чотирьох знаків зодіаку варто бути обережнішими, інакше не минути бід і невдач.

Відомий астролог Влад Росс склав гороскоп на жовтень - 2023 року, в якому, зокрема, розповів, для яких знаків зодіаку цей місяць буде справжнім випробуванням.

Овен

У жовтні 2023 року невгамовного Овна чекає досить активна діяльність. Сонячне затемнення буде в опозиції до цього знаку, тому місяць обіцяє бути складним. Головне в цьому місяці для Овна - не образити ненароком когось із оточуючих, інакше наслідків не уникнути.

Сприятливі дні для Овна в жовтні 2023 року: 5, 11, 14, 15, 30.

Несприятливі дні для Овна в жовтні: 8, 9, 16, 17, 20, 21.

Особисте життя. У жовтні-2023 в сімейному житті Овна чекають складності. Якщо друга половинка Овна перевантажена роботою, і він починає страждати від нестачі уваги, слід трохи стримати свій запал. Взагалі, зоряна обстановка в першій половині місяця буде провокувати Овна на конфлікти, особливо 8-10 жовтня - в ці дні він може назавжди посваритися з близькою людиною і розлучитися. У другій половині жовтня вдома у Овна також буде не особливо спокійно: у своєму прагненні показати, хто в домі господар, люди будуть здатні перейти будь-які кордони. Овну важливо тримати себе в руках, інакше човен під назвою "сімейне життя" може дати тріщину.

Протягом останнього тижня місяця можливі безглузді знаки уваги з боку колег. Втім, в цьому не буде нічого дивного, адже від Овна буде виходити енергія такої сили, що мало хто зможе встояти. Особливо сприятливі для Овна романи на роботі.

Кар'єра та фінанси. Жовтень - 2023 в плані кар'єри і фінансів для Овна сприятливий, з одного боку, для зав'язування і зміцнення партнерських відносин, причому кармічних, але з іншого - ці взаємини можуть провалитися.

Час сприятливий для старту проектів, укладення договорів і просто вдалої роботи, особливо коли Меркурій увійде в знак Терези 12 жовтня. Це відмінний період для розвитку бізнесу, його реорганізації, укладення договорів про оренду приміщення. Якщо Овен працює на когось, прийшов час звернути на себе увагу керівництва. Сміливо можна звертатися з проханням підвищити зарплату або зробити робочий графік більш зручним.

Здоров'я. Перший тиждень жовтня 2023 року буде сприятливий для проходження Овном планового медичного огляду. В середині місяця найбільш проблемною зоною для Овна може стати шлунок і тонкий кишечник, тому слід дотримуватися дієти. Оскільки імунітет Овна в жовтні буде ослаблений, існує небезпека різного роду респіраторних захворювань, в тому числі коронавірусу. Слід одягатися тепліше і уникати протягів, пропити курс вітамінів і частіше їсти лимони і журавлину. Кінець місяця - сприятливий період для придбання річного абонемента в тренажерний зал, фітнес-клуб або басейн. Фізичні вправи, пробіжка або ходьба вранці допоможуть Овну скинути емоційне напруження і агресію, які точно з'являться в цьому місяці.

Рак

Жовтень 2023 року для Рака буде складним місяцем, оскільки сонячне затемнення буде в квадраті до цього знаку зодіаку. У центрі уваги опиняться будинок, сім'я, нерухомість, родичі і близькі. Раку захочеться бути поруч з рідними людьми під час осінньої негоди і депресії. А депресія цілком імовірна, тому що на роботі все може йти геть погано.

Сприятливі дні жовтня 2023 року для Рака: 3, 6, 11, 20, 25.

Несприятливі дні жовтня для Рака: 1, 9, 15, 16, 23.

Кар'єра. У першій половині жовтня на роботі у Раків особливих проблем не очікується, все буде йти своєю чергою. Відповідальних рішень в цей час ухвалювати, найімовірніше, не доведеться, тому буде можливість зайнятися повсякденними справами або повернутися до тих, які були відкладені на невизначений термін. Цим можуть скористатися конкуренти або відкриті вороги, які почнуть наступати Раку на п'яти або провокувати відкритий конфлікт.

Гроші. Фінансову ситуацію жовтня для Рака можна назвати стабільною. Слід витрачати гроші на зміцнення здоров'я. А ось здійснювати незаплановані покупки зірки не радять, тим більше, Венера зайшла в дбайливий знак зодіаку Діви, тому кожну копійку потрібно буде економити.

Особисте життя. Весь жовтень-2023 Рак присвятить домашнім справам та особистому життю. Гармонія, розуміння, спокій - це вірні супутники Рака в жовтні. Зірки рекомендують в жовтні задуматися про придбання нерухомості, вибрати хорошого ріелтора, подумати про іпотеку.

Здоров'я. Енергетичний фон і стан здоров'я раку в жовтні 2023 року не викликають побоювань. Однак Раку слід пам'ятати, що зайва емоційність і стрес – це відкриті двері для всіх хвороб, особливо 27-29 жовтня, поблизу місячного затемнення, коли можна навіть загриміти в лікарню. Не буде зайвим в цьому місяці візит до дерматолога і нутриціолога. Дієти в жовтні небажані, як і нові незвичні косметичні процедури.

Дивіться відео гороскопу на жовтень 2023 року для всіх знаків зодіаку від астролога Влада Росса:

Терези

Для Терезів жовтень 2023 року обіцяє бути досить складним періодом, оскільки саме в цьому знаку відбудеться затемнення. З іншого боку, через затемнення місяць буде досить активним, насиченим і переломним. І тільки від самих Терезів буде залежати, зламає доля їх або вони її. Найімовірніше, представникам знаку захочеться поновлення однієї або декількох сфер життя: кар'єри, особистого життя або фінансів. Але слід пам'ятати, що для отримання нового необхідно звільнити місце від старого, пожертвувати чимось наявним.

Девіз жовтня для Терезів - жертвувати чимось непотрібним, щоб домогтися бажаного.

Сприятливі дні для Терезів у жовтні 2023 року: 7, 10, 13, 20, 24.

Несприятливі дні для Терезів в жовтні: 8, 15, 16, 19, 30.

Кар'єра. У жовтні 2023-го Терезам потрібно намагатися по максимуму використовувати шанси, які підкидатиме їм доля. Для цього у них будуть сили, енергія, підтримка зірок. Настають кардинальні зміни в роботі і діяльності: вони можуть як підняти представників знаку вгору, так і різко опустити.

Гроші. Терезам в жовтні 2023-го потрібно намагатися не піддаватися на виверти продавців, оскільки незаплановані покупки принесуть розчарування, бо виявляться дурними і непотрібними. Оскільки Венера знаходиться в 12-му будинку, Терези можуть щось придбати, а потім шкодувати про це все своє життя. Тому від великих покупок краще відмовитися в цьому місяці.

Особисте життя. У першій половині жовтня 2023 року сімейне життя може здатися Терезам досить нудним й одноманітним. Стосункам знадобиться новий імпульс, тому важливо знайти час, щоб влаштувати романтичне побачення або відправитися у невелику подорож.

Терезам, які поки тільки шукають свою пару, доля в жовтні цього року дасть чимало можливостей завести перспективне знайомство, закрутити роман, який буде здатний привести до дверей РАЦСу. Так що особисте життя самотніх Терезів в жовтні може зазнати змін. Особливо велика ймовірність зустріти другу половинку десь 14 жовтня, поблизу сонячного затемнення.

Здоров'я. Жовтень 2023 року буде сприятливим часом для тих, хто прагне схуднути. Сприятливо перейти на дієту. Не потрібно шукати екзотичні дієт - досить просто виключити продукти з великою кількістю вуглеводів і щедрі вечері. Зайві кілограми будуть вивітрюватися, особливо якщо Терези будуть здійснювати ранкові пробіжки. У другій половині місяця слід приділити увагу догляду за шкірою: необхідно підготуватися до суворіших погодних умов, підібрати з косметику, яка не буде викликати алергію і в достатній мірі буде живити і захищати шкіру.

Хто такий Вл

Влад Росс-украад Россїнський дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Козеріг

Козеріг в жовтні 2023 року перебуватиме в жорсткому квадраті до сонячного затемнення, тому для нього місяць обіцяє бути складним і пройде під знаком "мінус". Жовтень для Козерога буде досить активним місяцем, на спокійне життя він може навіть не розраховувати. Перед ним постануть завдання, з якими раніше він не стикався, причому вони можуть бути настільки складними, що Козеріг може сам відмовитися від подальшого просування в кар'єрі і звільнитися.

Сприятливі дні в жовтні 2023 року для Козерога: 6, 11, 17, 25, 27.

Несприятливі дні жовтня для Козерога: 9, 15, 18, 23, 30.

Кар'єра. Зірки в жовтні створять сприятливі аспекти, якщо Козеріг відчуває себе пробивним і буде сам прокладати шлях до свого успіху. Якщо творча сутність Козерога буде рватися назовні, і якщо його робота пов'язана з наукою, рекламою, подорожами, творчістю, шоу-бізнесом, то на представників знаку чекає успіх. Концертна діяльність, ювелірка, все, що стосується краси і естетики, дизайн - все це буде складатися сприятливо.

У цей період життя Козерога будуть вирішуватися питання, пов'язані з професійною діяльністю. Він зможе проявити такі чесноти, як сміливість, товариськість, безстрашність.

Гроші. Якщо Козерог візьме кермо влади в свої руки, фінансова ситуація покращиться і стабілізується в кінці жовтня. На початку місяця є небезпека краху, тому потрібно бути обережнішим, особливо в період опозиції Сатурна, який управляє Козерогом, і Венери, що відповідає за ділове партнерство, тобто 8-11 жовтня. Зробивши грубу помилку в цей час, можна нарватися на руйнування ділових партнерських відносин і навіть збанкрутувати, якщо в цей час Козеріг підпише важливі фінансові папери або зробить великі інвестиції. Козерогу в цьому місяці ні в якому разі не можна ризикувати, особливо 5-15 жовтня, коли Венера з'єднається з чорним Місяцем в знаку Діви.

Особисте життя. У жовтні-2023 Козерогу важливо зберегти спокій у родині. Повертаючись додому, всі неприємності потрібно залишати на роботі, ні в якому разі не можна проявляти роздратування в сім'ї, інакше проблем не уникнути. У цьому місяці можливі труднощі.

З іншого боку, Козерогу не слід брати на себе всі побутові турботи і клопоти – краще розподілити обов'язки між усіма членами сім'ї. Краще в жовтні трохи відсторонитися від усіх домашніх справ. Козероги, які мріють зустріти свою любов, повинні приготуватися в цьому місяці, оскільки інтерес до них з боку протилежної статі буде забезпечений. Можна знайти другу половинку за кордоном. Шлюб з іноземцем дуже сприятливий в цей час. Зірки кажуть, що роман, що почався в цьому місяці, має всі шанси перерости в гармонійний союз, досить прагматичний. Адже саме Козеріг завжди прагне вступити в шлюб з заможною людиною.

Здоров'я. У жовтні 2023 року Козерогу необхідно зробити все можливе для підняття тонусу, інакше на нього може нахлинути депресія. Завдання, що стоять перед Козерогом, вельми серйозні, тому потрібно постаратися, щоб здоров'я не підвело. Зняти нервову напругу допоможуть йога і масаж. Головне - встояти при зустрічі з вірусною інфекцією. Саме час пропити курс вітамінів і відновити душевну рівновагу, інакше перевтома або зрив на роботі може повністю знерухомити Козерога, і він може потрапити в лікарню. Також потрібно берегти очі і сходити до офтальмолога.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Раніше астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2023 для риб. А ось ці три знака зодіаку наздоженуть любовні проблеми у жовтні.

Нагадаємо, астролог, експертка із взаємин і співзасновниця So Syncd Луелла Олдерсон виділила один знак Зодіаку, який, на її думку, не відрізняється кмітливістю.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти