StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на жовтень 2023 для Риб: новина, переїзд, розширення світогляду

1 жовтня 2023, 16:01
Відомий астролог Анжела Перл розповіла, яким буде жовтень у представників знака зодіаку Риби.
гороскоп, Риби
Гороскоп Риби - що принесе жовтень в роботі, коханні та фінансах / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на жовтень 2023 для Риб.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, 6 жовтня Меркурій увійде в сектор фінансів. Стануть актуальними ситуації з кредитами і чужими грошима. Можливі переговори про бізнес. Риби отримають новини про доходи партнерів.

10 жовтня планета трансформації і змін Плутон розвертається в прямий рух в 11 будинку друзів і доходів. Буде прогрес у питаннях спілкування, статусу та організації чогось. Прийде грошова винагорода за роботу. Деяких Риб чекають новини про вагітність.

10 жовтня - знайомства, активні романтичні побачення і романи. Деякі представники знака завершать стосунки з кимось. З'являться нові друзі. Відбудеться важлива угода. За словами астролога, це дуже сприятливі дні для шлюбу. Ви станете серйозніше, будете мати чіткі плани щодо інших людей. Ймовірно будете навчати когось.

13 жовтня - гарний час для того, щоб займатися рекламою для бізнесу. Вас чекає медійна популярність. Юридичних справ не уникнути.

14 жовтня - сонячне затемнення в секторі фінансів. До 29 жовтня астролог не радить ухвалювати серйозних рішень, адже їх не можна буде змінити або скасувати протягом найближчих 20 років. Будуть кредитні або податкові справи, які затягнуться на рік. Можлива зміна фінансової ситуації партнерів. Ймовірна співпраця з новим інвестором. Вас чекають нові інтимні стосунки і психотерапія.

23 жовтня Меркурій входить в сектор розширення світогляду. Буде поїздка, знайомство з іноземцем. Риби зустрінуть людину, яка стане вашим наставником.

Хто така Анжела Перл

Відомий астролог з 20-річним досвідом роботи. Народилася в Україні в Миколаївській області, але зараз живе в Австралії.

Навчалася в астрологічній школі Володимира Погудіна, потім - у британських, американських, австралійських тарологів.

Зараз клієнтами Перл є багато успішних людей з усіх континентів земної кулі. Анжела є частим гостем міжнародних астрологічних конференцій в Австралії, США та Європі.

Її відео з астрологічними гороскопами та розкладами карт Таро збирають мільйони переглядів в YouTube.

У 2023 році Анжела Перл отримала престижну нагороду для блогерів у Каннах.

24 жовтня Сонце принесе Рибам якісь хвилювання і переживання.

28 жовтня - місячне затемнення в секторі спілкування. Риби можуть змінити коло спілкування. Родичі нагадають про себе якоюсь новиною.

Можлива зміна транспорту. Представники знака будуть здобувати нові навички, складати іспит на професію. Деякі Риби можуть переїхати в те місце, де вони вже колись жили.

Дивіться відео - Гороскоп Риби на жовтень 2023 від Анжели Перл:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти