StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пестунчики Венери: 5 знаків зодіаку, у кого буде незабутній День усіх закоханих

12 лютого 2024, 22:08оновлено 13 лютого, 23:39
Астрологи знають, кому за гороскопом пощастить на День святого Валентина.
день святого валентина, закохані, пара
Кому на 14 лютого пощастить у коханні за знаком зодіаку / колаж: Главред, фото: pexels.com, ua.depositphotos.com

День святого Валентина - свято з усіх боків хвилююче. Одинаки шукають своє справжнє кохання і вірять у дива старанніше, ніж на Новий рік; вже сформовані пари заново пізнають одне одного.

Однак 14 лютого на романтичні пригоди все ж таки щастить далеко не всім. Чи варто засмучуватися з цього приводу? Аж ніяк, адже для справжніх почуттів не існує графіків і рамок.

А от декому варто справді підготуватися до зустрічі найкращого Дня всіх закоханих у їхньому житті. Астрологи IndiaTimes підготували прогноз для тих знаків Зодіаку, кому на 14 лютого пощастить у коханні.

відео дня

Справжніми улюбленцями Амура вважаються Тельці, адже їхнє життя проходить під заступництвом Венери - планети, яка отримала ім'я від давньогрецької богині кохання. Пощастить цьому знаку зодіаку і на День закоханих: Тельці можуть сміливо очікувати на романтичні сюрпризи, приємні подарунки та моменти глибокої емоційної близькості зі своїми другими половинками.

Удача в справах любовних буде супроводжувати також Левів. Їхній покровитель Юпітер як слід попрацював над тим, щоб партнери Левів перейнялися романтичним духом 14 лютого по максимуму, а це значить - подарунки, широкі, красиві жести і сюрпризи, які Леви будуть згадувати ще не один рік.

закохані, пара
Кому на 14 лютого пощастить у коханні за знаком зодіаку / pexels.com

Свято триватиме не один день для тих, хто народжений під знаком Терезів. Одинаки мають підвищений шанс зустріти свою половинку і пережити з нею найсолодші миті початку стосунків. Терези, які давно у стосунках, мають приготуватися до другого медового місяця - Венера цього року щедра щодо вас.

Для Скорпіонів цей День святого Валентина пройде під знаком всепоглинаючої пристрасті. Чи то це дух свята кохання так вплине на них, чи то настане раптове прозріння - але ці знаки зодіаку зі своїми коханими 14 лютого неодмінно віддадуться почуттям із головою.

закохані, пара
Кому на 14 лютого пощастить у коханні за знаком зодіаку / pexels.com

Риби, як правило, не чекають спеціального дня, щоб висловити свої ніжні почуття супутнику життя. Проте День усіх закоханих вони також не пропускають, і старанно підкоряються його законам - романтика і чуттєвість. Однак цього року вони отримають сюрприз - занурений у кохання партнер Риб неодмінно захоче їм довести, що і він здатний на красиві жести.

Зірки знають про кохання та сімейне щастя навіть більше! Можливо, вас також зацікавить стаття "Найкраща дружина за знаком зодіаку: астролог розповів, хто вона".

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти