StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гороскоп на лютий-2021: чому місяць буде складним і що не можна робити

26 січня 2021, 06:33оновлено 14 квітня 2021, 08:08
У лютому постійно буде відчуття, що навколо вас усе валиться, зате зможете позбутися старих непотрібних речей.
гороскоп
Гороскоп на лютий-2021 рекомендує весь місяць утримуватися від покупок і поїздок

Останній місяць зими, особливо його перша декада, обіцяє бути досить складною. Це пов'язано з напруженим аспектом Сатурна і Урана – двох планет-управителів Водолія, який складеться в лютому, саме коли Сонце буде проходити по знаку Водолія. Крім того, складеться напружений аспект Марса, що перебуває в знаку Тельця, до вищеназваних планет.

Цей аспект визначатиме всі світові процеси в 2021 році: саме з лютого почнуться економічні кризи, зіткнення інтересів, зміни, бунти й революції. Невипадково вже наприкінці січня в Росії заарештували Олексія Навального, і по всій країні прокотилися протести. У свою чергу, Джозеф Байден стане в корені переписувати історію Сполучених Штатів, і в лютому Америка почне свій шлях іншим курсом, який істотно відрізнятиметься від того, яким вона рухалася протягом останніх років.

Тому лютий найкраще охарактеризує фраза – "кардинальні зміни".

У лютому складно буде похвалитися сприятливими транзитами. У цьому місяці постійно здаватиметься, що все навколо вас валиться, зате з'явиться прекрасна можливість позбутися старих непотрібних речей. Однак розвернути діяльність на 180 градусів в лютому навряд чи вдасться, оскільки Марс, який рухатиметься по знаку Тельця, пов'язаному з грошима, жорстко аспектуватиме до Сатурна і Юпітера в знаку Водолія.читайте такожГороскоп на 8 лютого для всіх: кого атакують критичні ситуації, а хто буде щасливцем

Водолійський стелліум, тобто група планет – Сонце, Місяць, Меркурій і Венера, висуватимуть на передній план питання, пов'язані зі свободою, незалежністю, дружнім стосунками, самовдосконаленням і самоосвітою, новими технологіями, астрологією. Прекрасний час для замовлення персонального гороскопу на життя і річного гороскопу (соляру).

Уран із Марсом в знаку Тельця діятимуть вкрай непередбачувано в цей період. Вони створюватимуть потрясіння і несподівані ситуації, часом навіть катастрофічного характеру.

Тому в першій декаді лютого небажано вирушати в подорожі. Завдяки цьому лютий може запам'ятатися як місяць несподіванок, бунтів, раптових стрибків і подій. На цей час складно що-небудь передбачати, і краще на першу половину місяця не планувати нічого важливого.

читайте такожДзеркальні дати 2021 року - всі числа і що робити для досягнення метиУ ніч із 11 на 12 лютого на нас чекає Новий рік за східним календарем – саме в цю ніч настане рік Білого металевого Бика (ще його називають Роком срібного Буйвола). Дата початку року, тобто 12.02.2021 – це паліндром, тобто дата симетрична, дзеркальна. В цей час китайці будуть із розмахом відзначати настання нового року, наминаючи пельмені. Рекомендую до цього святкового столу всім запастися пельменями.

Що рекомендується в лютому

У лютому слід повернутися до розпочатих раніше і з якоїсь причини незавершених справ. Якщо ви щось відкладали в довгий ящик, тепер з'явиться сприятливий час, щоб довести справу до логічного завершення. Обов'язково перегляньте в цей період старі ідеї та думки. Крім того, використовуйте цей період, щоб дочитати ті книги, які ви не встигли дочитати, щоб додивитися ті фільми або серіали, які недодивилися, щоб дослухати недослухані лекції та вебінари.

Також будьте вкрай уважні при водінні транспортних засобів. Я б взагалі рекомендував полишити їх у першій половині місяця і не сідати за кермо зовсім – дуже велика ймовірність аварій.

У будь-якому випадку, щоб уникнути травм обов'язково дотримуйтесь усіх запобіжних заходів і правил безпеки в побуті, на виробництві, в дорозі. Також у цей час слід економити і уникати великих покупок – все це під забороною до 20-х чисел лютого. Дуже уважно ставтеся до будь-якої інформації, яка надходить, обов'язково перевіряйте всі факти і дані.

Що в лютому не рекомендується робити

В останній місяць зими краще не розпочинати роботу на новій посаді, змінювати місце роботи, починати пошук нових серйозних стосунків, оскільки Меркурій буде ретроградним. У цей час не слід заводити романи з серйозними намірами – краще обмежитися фліртом. Не слід також шукати нових партнерів для бізнесу – краще відновити співпрацю зі старими. Крім того, не варто проводити важливі переговори, підписувати і оформляти важливі документи, відкривати підприємства. Якщо ж ніяк не можна відкладати на наступний місяць, то дочекайтеся хоча б кінця лютого.

читайте такожДокладний місячний календар на лютий 2021: названо найпотужнішу добуНе варто також ву лютому робити великі і важливі покупки. Цей час особливо несприятливий для операцій із нерухомістю. Остерігайтеся ризикувати грошима, давати або брати в борг. Інвестувати у будь-небудь категорично протипоказано.

До речі, найімовірніше, в лютому на нас чекає падіння біткоіну, а також акцій великих компаній, наприклад, компанії Ілона Маска.

Молодик. Саме з молодика почнеться Рік Бика. Молодик з'явиться 11 лютого о 21:06 за київським часом. Тому можна підняти келихи з шампанським, загадати бажання і зустріти Новий рік саме в цей час, а також можна і в "годину Щура" – о 23:00 (причому це вважається більш сприятливим часом).

11 лютого – це найкраща дата для того, щоб запрограмувати себе на успіх на рік вперед, продумати бізнес-план і виписати цілі, яких би ви хотіли досягти за рік.

Повний місяць. 27 лютого о 10:17 за київським часом на нас чекає повний місяць. У зв'язку з цим повним місяцем 26-28 числа може статися велика кількість госпіталізацій і звернень людей до лікарів. У ці дні може зрости кількість хворих на коронавірус, а також гострі респіраторні вірусні інфекції. Крім того, в цей період слід поберегти себе тим, у кого є серцево-судинні захворювання, щоб не потрапити в лікарню.

Головні астрологічні події лютого

Багато в чому характер місяця визначатиме ретроградний Меркурій, який буде перебувати в такому русі перші дві декади лютого.

Свій ретроградний шлях Меркурій почне вже з 30 січня і буде слідувати по ньому до 21 лютого, тому практично весь місяць ми будемо відчувати його вплив, навіть коли Меркурій перейде в стаціонарне положення, в якому буде перебувати приблизно до 25 лютого. З цієї причини лютий буде більш вдалим для завершення різних меркуріанських справ: співпраці, виконання контрактів, завершення навчальних курсів тощо. Тож на лютий слід залишити все те, що не встигли доробити раніше. Або ж згадайте в лютому про ті справи, які знову можуть стати актуальні – до них непогано буде повернутися.

Також перші дві декади місяця в зв'язку з положенням Меркурія будуть сприятливі для того, щоб повернути друзів з минулого або коханих. Тож якщо ви хочете повернути свою другу половину, з якою раніше розлучилися, у вас буде прекрасний шанс, щоб зробити це.

читайте також"Я втомився, я йду": що чекає на Зеленського в 2021 роціНа цей раз Меркурій буде рухатися "назад" по повітряних знаках. Рухаючись по Водолію, він активує сферу спілкування, завдяки чому людям буде легше знайти спільну мову і завести дружні зв'язки, зміцнити відносини, які раніше були суто формальними. Це найкращий місяць для зав'язування міцних відносин із людьми з минулого або з тими, з ким раніше ви тримали дистанцію або перетиналися всього один-два рази.

З іншого боку, ретроградність Меркурія часто гальмує розумові процеси, через що багато хто може стати розсіяним, забудькуватим, робитиме помилки, спізнюватиметься і не помічатиме важливих речей. Рекомендую ретельно впорядкувати графік, інакше в цей період будуть дуже частими запізнення.

Середина ретроградного шляху – 8 лютого. Це – ключова дата місяця, причому найсприятливіша. У цей день Меркурій з'єднається з Сонцем – відбудеться, так зване, нижнє поєднання планет. Ця подія матиме велике значення, особливо якщо ваша діяльність пов'язана з Меркурієм (наприклад, якщо ви – журналіст, копірайтер, працюєте в сфері торгівлі, комунікацій, консалтингу, вчитеся або передаєте свої знання іншим). Поблизу цього поєднання і безпосередньо в цей день сприятливо завершувати справи і проекти або ставити крапку в їх важливій частині. Після цього поєднання можна планувати нові справи по Меркурію, але братися за них не раніше 24 лютого, коли Меркурій почне набирати швидкість.

Друге – верхнє – з'єднання Меркурія з Сонцем відбудеться набагато пізніше – 19 квітня 2021 року. До цього часу ваші проекти і справи повинні досягти кульмінації. Відповідно, все, що ви задумаєте в лютому, має бути на піку розвитку і досягти найважливішої точки 19 квітня.

Ділова активність

У лютому в діловій активності точно не завадять уважність і серйозність. У цьому місяці Марс – планета ділової активності і бізнес-процесів – усе ще йтиме знаком Тельця, даючи обережність і вдумливість, а енергія вже буде не настільки вибухова і активна, ніж коли Марс ішов по Овну. Через це в лютому багато хто працюватиме загальмовано, повільно, у багатьох проявиться авітаміноз.

читайте такожРосійський бунт і відхід Путіна: астролог передбачив долю Росії в 2021 роціУ лютому з обережністю слід братися за нові справи й проекти. Необхідно бути обережними й акуратними з будь-якими документами, зі складанням і підписанням договорів, оскільки є великий ризик підписати щось не те. В цей час буде легко прорахуватися і упустити важливу помилку: одна неточність, один нюанс, деталь – і все, контракт виявиться провальним, і ви можете втратити велику суму грошей.

Тому, підкреслюю, всі папери, документи і договори в лютому необхідно уважно вивчати і перевіряти.

Категорично протипоказаний перехід на нову роботу. Для уряду оптимальним рішенням було б продовження локдауну в такій ситуації, наприклад, як у Німеччині, де він діятиме до 14 лютого.

З іншого боку, в цьому місяці сприятливо повертатися до старих справ, по-новому поглянути на речі, з якими ви маєте справу щодня. Копірайтерам, письменникам, перекладачам, журналістам у цей час краще повертатися до недороблених текстів і старих тем. Порийтеся в своєму комп'ютері, в своїх старих блокнотах – швидше за все, ви знайдете там багато цікавого і корисного.

1-2 лютого і 18-24 лютого Меркурій буде в повній статиці. Саме в ці дні категорично протипоказано робити важливі кроки. Краще в цей час не братися за нові справи, не планувати переговори і підписання будь-яких документів. Ці числа найнебезпечніші.

10 лютого на нас чекає Марс у квадраті з ретроградним Меркурієм, тому 9-11 числа – найбільш катастрофічний період для транспорту, поїздок. Навіть не думайте брати квиток на літак на ці дати! Поблизу цього аспекту також не слід приступати до нових справ і вирушати в поїздки. Можуть бути поломки техніки, різні непорозуміння, неуважність, запізнення, неправильне розуміння важливих питань. До того ж, усе це буде відбуватися поблизу молодика. Тож з 9 по 11 лютого справи йтимуть погано.

18-19 лютого – вкрай невдалий час для спілкування з діловими партнерами, початку спільної роботи і підписання документів.

13-14 лютого. Місяць в знаку Риб, а також гармонійний аспект Марса до Нептуна зроблять ці дні зарядженими творчою енергією. Тому в цей період сприятливо зустрічатися, любити, організовувати прогулянки та екскурсії. Інтуїція не підведе. За цей час багато чого можна буде встигнути. Це блискучий період для запуску реклами – вона буде впливати на всі органи чуття. Тому реклама, пов'язана з їжею, нюхом і дотиком, буде дуже успішна.

читайте такожПрогноз на 2021 рік: чого побоюватися і яких проривів чекати в рік ВодоліяУ ці дні досить легко буде домовлятися, в тому числі у неформальній і розслабленій обстановці. Однак потрібно з обережністю підходити до будь-яких важливих пропозицій в плані особистого збагачення, оскільки 13-14 лютого можуть бути пов'язані з обманами, шарлатанством і загрозою того, що вас можуть розіграти і "кинути" на гроші.

22-24 лютого Марс створить сприятливий аспект із Плутоном, що дасть великий заряд енергії та ентузіазму. Кращий час для того, щоб піти у спортзал, зайнятися спортом, почати пробіжки. Можна буде сприятливо вирішити питання в діловому оточенні. У ці дні може додатися більше роботи і незакритих питань, які доведеться терміново вирішувати.

Але, з іншого боку, це буде сприятливий час для нових бізнес-проектів, а також може прийти розуміння того, що і як вирішувати далі.

Гроші

Венера, пов'язана з грошима і любов'ю, в лютому буде рухатися Водолієм. Тому люди, які вміють грати на біржі, повинні знати, що це – їхній час. Однак слід мати на увазі, що несподіваний прибуток може швидко змінитися банкрутством. Не виключені великі витрати.

Венера у Водолії сприятиме флірту і швидкоплинним романам. Тому сміливо можна вирушати в теплі країни і закрутити там розслабляючий курортний роман.

Венера у Водолії створить розслаблену обстановку, що спричинить несерйозне ставлення до грошей і любові. Витрати будуть вільними. Виникне бажання купити техніку, гаджети, проте подібні покупки краще відкласти на період після 24 лютого.

Фінансові питання в лютому найбільш сприятливо вирішувати 12-13 лютого, а також 28 лютого. У цей час можуть прийти гроші з неофіційних джерел, зокрема, від друзів. Також вам можуть повернути старий борг, тому не пропустіть момент і саме в ці числа нагадайте про борг. Крім того, в ці дні може надійти пропозиція про спільну творчість від старих знайомих. Можна буде знайти спонсора, інвестора і заручитися його підтримкою.

Несприятливі дати для фінансової діяльності, коли варто виключити будь-які фінансові ризики – 6, 7, 19, 20 лютого.

читайте такожАстрологічний прогноз на 2021 рік: що принесе Рік БикаЛюбов і відносини

При Венері у Водолії не варто будь-що сприймати всерйоз. Якщо вас хтось кине в лютому, не впадайте у відчай – це був тимчасовий зв'язок. І, навпаки, якщо в ці дні ви в когось закохаєтеся і захочете запропонувати руку і серце, не поспішайте – все може різко змінитися.

Венера в цьому місяці матиме більше напружених і негативних аспектів, ніж гармонійних. В астрології вважається, що, якщо відносини починаються під час подібних аспектів, то в 90% випадків вони нічим не закінчаться.

Однак при Венері в Водолії корисно заводити дружні зв'язки. Це найкращий місяць для цього, в усі наступні місяці роки такого ж сприятливого періоду для того, щоб обзавестися новими друзями, не буде.

Якщо ж ви хочете побудувати довгі і міцні відносини, засновані на взаємній сильній любові, раджу трохи почекати і вирушити на пошуки своєї другої половини в березні, коли Венера виявиться в знаку Риб. Забігаючи наперед, скажу, що 8 березня буде приголомшливим моментом, щоб розповісти про свою любов та освідчитися.

Втім, у лютому можуть відновитися старі відносини з колишніми подругами, дружинами, з якими довелося розлучитися багато років тому. Знайомства і зустрічі поблизу початку року Бика можуть бути кармічно невипадковими.

Подорожі та поїздки

Лютий не можна назвати вдалим в плані поїздок і подорожей. Оскільки Меркурій двічі буде статичним – 1-2 і 18-24 лютого, в цей період краще взагалі не вирушати в дорогу. Також 9-11 лютого утримайтеся від поїздок, оскільки це буде катастрофічно небезпечний період.

При статичному і ретроградному Меркурії в поїздках часто трапляються затримки. Тому весь лютий аж до 23 числа можливі затримки в дорозі, запізнення, марні очікування, втрата часу, скасування рейсів, поломки транспортних засобів.

Усім автолюбителям наполегливо рекомендую саме в лютому пройти техобслуговування свого транспортного засобу, інакше він зламається в найбільш незручний момент.

читайте такожДокладний гороскоп на 2021 рік для всіх: перевороти, тріумф і відчайдушні крокиУ Меркурія практично не буде сприятливих аспектів в лютому. Проте будуть лише окремі сприятливі для дороги дні: 7 і 8 лютого. У ці дні добре складуться поїздки в гори. Поїздки до водойм, на море або в санаторій будуть сприятливі 12-14 лютого. Розважальні поїздки в інші міста, відвідування атракціонів, театрів і тренінгів можна запланувати на 6 і 7 лютого. Ділові поїздки та зустрічі з важливими людьми можна призначити на 8 і 28 лютого.

Найбільш несприятливі дні для від'їзду – 1, 2, 4, 10, 11, 18-25 лютого.

Небезпеки місяця

Будьте вкрай обережними при водінні автомобіля 1-5 лютого і 9-11 лютого. Також цього місяця слід утриматися від інвестицій і важливих покупок, відкласти всі угоди з нерухомістю й цінними паперами – інакше всі ці операції можуть привести вас до бідності.

Травмонебезпечність буде підвищена в першій половині місяця, але поступово буде сходити нанівець у другій половині, коли стане помітно менше нещасних випадків і форс-мажорів.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти