StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Астролог розповів, хто прихистить Лукашенка-втікача і коли повернеться Тихановська

2 вересня 2020, 05:55
Влад Росс назвав чіткі терміни, скільки Лукашенку залишатися "біля керма" в Білорусі.
тихановская
Астролог стверджує, що Тихановській не бути політиком, її життєве завдання – інше / Reuters

Світлана Тихановська зіграє величезну роль у долі Білорусі, проте в політиці вона не затримається.

Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

"Невипадково день народження Тихановської збігається з фатальною для США датою –11 вересня. Трагедія 11 вересня серйозно вплинула на подальший хід історії, зокрема, після цього почалася війна в Іраку та Афганістані. Багато людей, що народилися 11 вересня, ставали знаковими, наприклад, Йосип Кобзон. Так і Тихановська зіграє величезну роль у долі Білорусі: по суті, зараз вона є символом цієї країни, символом білоруського працьовитого і миролюбного народу", – розповів Росс.

відео дня

Астролог зазначив, що досі в Білорусі не траплялися протести такого масштабу. І зрештою вони змусять Лукашенка тікати.

"Як би не пручався Лукашенко (а він буде чіплятися за владу до останнього), йому не всидіти на своїй посаді. Він пожартував, що вимоги протестувальників можуть бути виконані тільки через його труп. Він пожартував, але ж це цілком ймовірно... Втім, за моїми прогнозами, він в самий останній момент втече в Китай або кудись на Близький Схід, куди вже вивезені всі його мільярди", – вважає Влад Росс.

читайте такожАстролог: Білорусь чекає "кривавий ексцес" , а Лукашенко-зрада ПутінаАстролог переконаний, що далі в Білорусі розгорнуться серйозні події, а Тихановська залишатиметься їх символом, саме в результаті цих подій Лукашенко і буде змушений рятуватися втечею.

"У вересні Марс перейде в ретроградний рух, що трапиться якраз напередодні дня народження Тихановської 10 вересня. Це означає, що революційні події в Білорусі кардинально змінять обличчя країни, а точніше – змінять главу держави. І відбудеться це якраз поблизу дня народження Тихановської. Тож Лукашенко досидить тільки до середини вересня, в крайньому випадку – до жовтня", – прогнозує Росс.

Гороскоп Тихановської, на думку Влада Росса, говорить про те, що вона – лише тимчасовий лідер Білорусі.

"По суті, вона не буде президентом – вона буде лідером революції. Після свого дня народження вона повернеться в Білорусь і оголосить про нові дострокові президентські вибори, які повинні будуть відбутися до початку 2021 року, а ідеально для Білорусі було б у грудні. Тихановська – не політик, і в політиці вона не залишиться. В її гороскопі Чорний місяць в поєднанні з призахідним вузлом місячної орбіти в Козерозі. Це означає, що, згідно з її кармічною програмою, їй просто забороняється бути главою держави, і політична кар'єра їй не світить. Та й в цілому, це вказує на те, що і в житті вона не кар'єристка", – пояснив астролог.

Головне завдання в житті Світлани Тихановської, за словами Росса – це турбота про сім'ю і дім.

читайте такожПереломний момент близький: астролог розповів, чим закінчаться протести в Білорусі"Висхідний вузол місячної орбіти у неї – в домашньому знаку Рака. Тож їй судилося бути хорошою домогосподаркою і надійним тилом для свого чоловіка. Бути тилом для свого чоловіка – це її головне завдання в житті. І з того моменту, як чоловік Світлани опинився у в'язниці, вона стала цим самим тилом для нього", – розповів Влад Росс.

За прогнозами астролога, повернення Тихановської до Білорусі і повалення режиму Лукашенка відбудеться приблизно в той самий час. При цьому для Лукашенка будуть лише два виходи, жоден із яких не зможе його потішити.

"Страйки в Білорусі, закриття підприємств, фінансова криза, подальше обвалення білоруського рубля – все це змусить Лукашенка тікати з країни кудись в Китай. Це в кращому випадку. У гіршому – на нього чекає смертна кара, адже Білорусь залишається єдиною європейською країною, де смертна кара не скасована", – підкреслив Влад Росс.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти