StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

4 найщасливіші знаки зодіаку жовтня: їхні мрії збуватимуться

28 вересня 2024, 00:13
58
Український астролог Влад Росс назвав знаки зодіаку, для яких жовтень 2024 року буде неймовірно щасливим.
гороскоп, жінка
4 найщасливіших знаки зодіаку в жовтні / Колаж: Главред, фото: pixabay

Гороскоп на жовтень 2024 року говорить про те, що в житті чотирьох знаків зодіаку відбуватимуться неймовірні події. Їхні мрії буквально почнуть збуватися. Вони стануть справжніми щасливчиками.

Відомий український астролог Влад Росс в інтерв'ю Главреду назвав 4 знаки зодіаку, для яких жовтень стане дуже щасливим і сприятливим місяцем.

Гороскоп на жовтень Близнюки

Сприятливі дні жовтня-2024: 2, 7, 10, 20, 24.

Несприятливі дні жовтня-2024: 13, 15, 16, 19, 30.

Кар'єра і гроші. У жовтні Близнюки отримають прекрасний шанс проявити себе з кращого боку. Завдяки властивим Близнюкам комунікабельності та чарівності, вони зуміють легко вирішити найзаплутаніші питання. У середині жовтня потрібно бути напоготові, оскільки хтось спробує маніпулювати Близнюками і ввести їх в оману. Особливо небезпечними будуть 13-17 жовтня. Велика ймовірність гострого конфлікту на роботі. Потрібно тримати себе в руках і не піддаватися на провокації.

Що стосується фінансової сфери, то рекомендації такі: потрібно вчасно оплачувати податки і штрафи, не брати в борг, інакше це може призвести до маси проблем у наступних місяцях.

Особисте життя. Жовтень 2024 року для Близнюків буде на рідкість сприятливим. У першій половині місяця з'явиться можливість по-справжньому закохатися, а сімейні пари задумаються про народження дитини. Жовтень - прекрасний час для зачаття.

Здоров'я. У першій половині жовтня Близнюки відчують нездужання через перевтому та іпохондрію. У другій половині місяця слід звернути увагу на серцево-судинну систему і вживати менше солі, яка в жовтні стане ворогом Близнюків.

Гороскоп на жовтень Діва

Сприятливі дні жовтня-2024: 6, 11, 17, 25, 27.

Несприятливі дні жовтня-2024: 9, 12, 14, 16, 23.

Кар'єра і гроші. Жовтень 2024-го буде активним місяцем для Діви. Найрізноманітніших справ буде багато, але всі козирі для досягнення цілей у руках Діви. У середині місяця не варто давати волю емоціям.

Фінансове становище Діви в жовтні не викликає жодних побоювань. Але не варто втрачати пильність, спілкуючись зі співробітниками і діловими партнерами. Великого фінансового прориву Діва може досягти наприкінці місяця.

Особисте життя. На початку жовтня у Діви можливі сварки з чоловіком через дрібні побутові проблеми. У житті вільних Дів у жовтні почнеться непроста смуга. Якщо ж Діва була пов'язана узами шлюбу або в неї є кохана людина, у жовтні друга половина стане дуже вимогливою, спробує контролювати кожен крок і ревнуватиме. Зате жовтень покаже, чи є у Діви з її обранцем спільне майбутнє, чи краще розлучитися в жовтні.

Здоров'я. Енергетичний потенціал Діви в жовтні буде високим, завдяки чому вона зможе впоратися з непростими життєвими ситуаціями. Самопочуття буде хорошим. Єдине, що може турбувати Діву, - сухість шкіри або висипання на обличчі. Діва в жовтні може побалувати себе солодким, фруктами і шоколадом, особливо в дощові та холодні дні. Сприятливо сходити на масаж і в сауну.

Дивіться відео з прогнозом від астролога Влада Росса на жовтень:

Гороскоп на жовтень Стрілець

Сприятливі дні жовтня-2024: 5, 7, 13, 20, 24.

Несприятливі дні жовтня-2024: 1, 8, 18, 22, 29.

Кар'єра і гроші. Жовтень у Стрільця буде сприятливим періодом для досягнення поставлених цілей, освоєння нової професії та випробування своїх сил у новій сфері. Колеги будуть готові не тільки прийти Стрільцю на допомогу, а й розділити його обов'язки. У другій половині місяця якийсь щасливий випадок або мимохідь кинута фраза незнайомої людини можуть кардинально змінити погляди Стрільця на те чи інше службове питання. У результаті вийде діяти ефективніше.

Із грошима на початку місяця у Стрільця буде напружена ситуація, але пізніше стабілізується. Наприкінці жовтня матеріальне становище буде настільки прекрасним, що доходи можуть стрімко зрости. Але це стосується людей, які не сидять на зарплаті, а ФОПи, люди, що займаються вільною підприємницькою діяльністю.

Особисте життя. У першій половині жовтня сімейні Стрільці насолоджуватимуться спокоєм і гармонією. Незважаючи на те, що буде сонячне затемнення, ніяких розлук і розлучень не передбачається. Ті Стрільці, що живуть у цивільному шлюбі, в середині місяця вирішать подати заяву до РАЦСу, адже це гарний період для ухвалення відповідного рішення. Самотні стрільці зможуть несподівано зав'язати стосунки наприкінці місяця в кафе, метро, на природі, і це буде їхня доля.

Здоров'я. У середині жовтня-2024 на роботі у Стрільця очікується перепочинок: напружуватися немає сенсу, оскільки справи і так йтимуть добре. Можна взяти паузу і зосередитися на своєму здоров'ї. Якщо Стрільцю потрібна планова операція, потрібно обов'язково зробити її саме цього місяця. На другу половину місяця рекомендується запланувати відпустку і провести її біля водойми або лікувальних водах.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському Зороастрійському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

Гороскоп на жовтень Водолій

Сприятливі дні жовтня-2024: 3, 9, 13, 22, 28, 31.

Несприятливі дні жовтня-2024: 1, 2, 10, 11, 27, 30.

Кар'єра і гроші. У жовтні Водолію вдасться відвоювати територію від ворожих зазіхань. Якщо Водолію хочуть урізати зарплату, якось образити, потрібно давати відсіч, навіть якщо це начальство - потрібно йти напролом. У конкурентів не буде жодного шансу - успіх чекає на Водолія. Потрібно увімкнути чарівність, і тоді робоча проблема, яка ніяк не може вирішитися, розчинитися в повітрі без сліду.

Найвигідніше вкладення грошей у жовтні для Водолія - це вкладення в нові знання: вивчайте іноземні мови або освоюйте нову справу, і тоді зовсім скоро отримані знання знадобляться.

Особисте життя. Якщо Водолій зібрався щось змінити в особистому житті, то кращого часу, ніж жовтень, годі й придумати - зірки на боці представників знака. Тільки спочатку краще все тримати в таємниці від оточення. Сімейним Водоліям необхідно проявити чуйність і розуміння у стосунках, особливо з молодшими членами сім'ї. І найкращим подарунком для них буде увага, турбота і ласка Водолія.

Здоров'я. У жовтні у Водолія можуть загостритися деякі хронічні захворювання. Цього місяця завжди під рукою мають бути потрібні лікарські препарати для полегшення симптомів захворювання. Водолію важливо одягатися за погодою і намагатися тримати ноги в теплі, адже в жовтні може різко похолодати. У жовтні саме час замислитися про щеплення проти якоїсь хвороби, про яку Водолій весь час думає, наприклад, від гепатиту або грипу. Вибрати потрібно самостійно, оскільки Водолій сам відчуває, на що може захворіти в жовтні.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти