StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Наближається "жахливий" період: астролог сказав, що робити

15 лютого 2020, 06:26оновлено 22 лютого 2020, 08:29
З 18 лютого можна зайнятися очищенням організму, порадив експерт.
Астролог попередив, що з 18 по 22 лютого буде жахливий період – Гороскоп на лютий 2020
З 18 по 22 лютого буде жахливий період, попередив астролог / Скріншот

З вівторка по суботу – 18-22 лютого – після того, як Сонце увійде в Риби і відбудеться з'єднання Місяця з Плутоном, Сатурном і Марсом у Козерозі, буде жахливий період.

У цей період очікується знесилення, будуть спостерігатися схильність до смутку, депресії і заглиблення в себе, розповів астролог Влад Росс Главреду.

За його словами, 18-22 лютого вдалий час для очищення організму – можна почати дотримуватися дієти або усамітнитися і дотримуватися голодування. Експерт додав, що цей період підходить для вивчення важливих книг і занурення в релігію.

відео дня

"...Сприятливі походи в церкву, очищення, у тому числі вогнем і водою. Не полінуйтеся в ці дні ретельно поприбирати в будинку, провести процедури по очищенню вашого житла свічками, а також викинути непотрібні речі", - порадив співрозмовник.

Астролог додав, що з 17 лютого і до кінця місяця буде сприятливий період для того, щоб повернути любов з минулого і відновити стосунки.

Раніше російський астролог Василина Володіна склала гороскоп на лютий 2020 року. Експерт дала любовні поради трьом знакам Зодіаку – Терези, Скорпіон і Близнюки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти