StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що можна попросити на Новий рік 2023: список подарунків, який сподобається кожному

21 грудня 2022, 06:44
Виконати найзаповітніше бажання українців можуть лише ЗСУ, але кожен з нас в силах зробити щось приємне для рідних і створити для них чарівну атмосферу.

Новий рік, подарунок
Що попросити на Новий рік 2023 в якості подарунка / Фото pixaby

Новий Рік та Різдво - чудові свята, на які щороку з нетерпінням чекають і діти, і дорослі. І хоча у 2022-му українці стикаються з труднощами через війну та постійну загрозу російських ракетних атак, це не привід залишати себе та свою родину без подарунків та святкового настрою.

Якщо ще рік тому замислюючись над тим, що попросити на Новий рік в якості подарунка, ми могли придумати купу варіантів, то в цьому році бажання, напевно, у всіх одне - щоб Україна перемогла та повернулося мирне життя. Виконати найзаповітніше бажання українців можуть лише наші захисники, але кожен з нас в силах зробити щось приємне для своїх рідних і близьких і створити для них чарівну й теплу атмосферу.

відео дня

Що попросити на Новий рік 2023 - список

Цього року як ніколи актуальні подарунки, які раніше могли вважатися банальними - теплі шкарпетки або тапочки, в'язаний вовняний светр або затишний плед. Кожен з цих подарунків буде просто незамінним в холодну зимову пору, коли через ракетні удари багато хто страждає без електрики і опалення.

Светр з новорічним принтом
Светр з принтом - відмінний подарунок на Новий рік 2023 / Фото pixaby

Якщо вам набридли новорічні принти з оленями, санями, сніжинками, то можна віддати перевагу якісному вовняному виробу.

Оскільки господарем 2023 року буде Чорний Водяний Кролик, то варто віддавати перевагу всьому натуральному. Йому обов'язково сподобається все плетене і в'язане. До слова, раніше Главред вже писав, які кольори будуть найактуальнішими, для того, щоб задобрити Кролика. У цих же відтінках можна купувати і речі в подарунок, якщо ви не знаєте улюблений колір тієї людини, якій він призначається.

Гірлянда - одна з найзвичніших новорічних прикрас, але в цьому році вона стане і відмінним подарунком, особливо якщо працюватиме від батарейок. Справа в тому, що з її допомогою можна освітити квартиру, поки немає електрики, а значить людина, якій ви покладете гірлянду під новорічну ялинку, кожного разу згадуватиме про вас із вдячністю.

Гірлянда
Гірлянда на батарейках допоможе при відсутності світла вдома / Фото pixabay.com

Ще один варіант того, що можна попросити в подарунок на Новий рік або подарувати самому - це свічки. Щоб не бути банальним, віддавайте перевагу не звичайним класичним, а, наприклад, ароматичним або хенд-мейд свічкам з натурального воску.

Також хорошим подарунком на Новий рік 2023 стануть шахи, шашки, нарди і будь-які інші настільні ігри, які допоможуть скоротати вечір.

Термокружки з кожним роком стають красивішими, функціональнішими і екологічнішими. Тому якщо ви вирішите презентувати її в якості подарунка, то точно не прогадаєте. Можна вибрати оригінальні моделі з патріотичним принтом.

Якщо ви вибираєте подарунок для дівчини, сестри, мами або подруги, то ювелірна прикраса може стати ідеальним подарунком на Новий рік. Зараз кожен хоче мати щось патріотичне, тому можна вибрати золотий або срібний виріб у вигляді карти або державних символів України.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти