StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вічно молоді: як кореянки доглядають за обличчям

9 квітня 2021, 15:35
Корейські жінки знають сенс в догляді за собою.
Особа_уход_за_кожів
Програма догляду складається з декількох кроків / Pixabay

Якщо вас цікавлять тенденції і поради в області краси. ви, напевно, чули все про корейську красу (іноді її називають K-beauty).

По суті, Корейські косметичні товари походять з Кореї і виробляються в ній. Зазвичай вони створюються з урахуванням корейської філософії краси.

Корейські косметичні продукти і режими розраховані на довгий час. Послідовність і цілеспрямованість - ось що дає бажані результати. Подумайте про це як про різницю між інтенсивною дієтою та здоровою їжею.

По суті, рутина-це дбайливе ставлення до вашої шкіри. Замість використання продуктів, що містять агресивні інгредієнти, які руйнують природний бар'єр шкіри, корейська філософія догляду за шкірою полягає в роботі з природною екосистемою вашої шкіри шляхом її очищення, зволоження, живлення і захисту, дозволяючи вашій шкірі процвітати, пише Healthline.

читайте такожЯк зіпсувати шкіру обличчя: названі продукти- " шкідники"

Корейський догляд за шкірою спрямований на запобігання та захист, а не на використання засобів для усунення пошкоджень.

Якщо корейський догляд за шкірою є будь-яким доказом, турбота про свою шкіру до того, як вона знадобиться, окупиться в довгостроковій перспективі. Профілактика завжди краще, тому що після того, як пошкодження нанесено, може бути важко повернути шкіру в початковий стан.

Корейський рутинний догляд за шкірою не був відкриттям якоїсь однієї людини або бренду. Це була поступова еволюція, яка виникла через режим шкіри, яким слідують багато корейців.

Те, що сталося після, змінило індустрію догляду за шкірою у всьому світі і привернуло увагу людей, які стежать за тенденціями краси та догляду за шкірою.

Цей тип розпорядку не тільки часто дає ефективні і стабільні результати, але також сприяє тому, що люди поважають свою шкіру і приділяють трохи більше "часу".

За даними Міжнародної асоціації текстилю та одягу, корейська індустрія краси збільшила експорт на світовий ринок. У 2016 році загальний обсяг експорту косметики склав приблизно 4,2 мільярда доларів, що на 61,6 відсотка більше, ніж у попередньому році.

Що таке "скляна шкіра"?

Термін "скляна шкіра" зазвичай використовується в корейському світі краси для позначення гладкої, чистої та інтенсивно зволоженої шкіри, яка здається прозорою.

5, 7, 10 або 12 кроків?

Незважаючи на те, що 10 є найпоширенішою кількістю кроків у корейських процедурах догляду за шкірою, це приблизна оцінка.

Як правило, Корейські косметичні процедури складаються з декількох етапів. Але в цілому вони зосереджені на м'якому поліпшенні шкіри і досягненні стійких результатів.

Всі корейські процедури по догляду за шкірою починаються з традиційного подвійного очищення, яке лежить в основі корейського догляду за шкірою.

Зрештою, мова йде не про виконання певної кількості кроків, а про те, щоб адаптувати процедуру догляду за шкірою до потреб вашої шкіри. Хоча багато людей починають з 10-крокового розпорядку, ви можете збільшувати або зменшувати його, в залежності від ваших потреб або переваг.

10-крокова програма

Традиційна процедура з 10 кроків - це найбільш широко використовуваний метод корейського догляду за шкірою. Зазвичай це виглядає наступним чином:

1. Очищуючий засіб на масляній основі.

Масло і вода відштовхують один одного, а це означає, що миючий засіб на водній основі не зможе ефективно видалити всі забруднення на масляній основі з вашої шкіри.

SPF, макіяж і природний шкірний жир вашого тіла найбільш ефективно видаляються за допомогою миючого засобу на масляній основі. Це не видалить натуральні корисні масла з обличчя.

2. Очищуючий засіб на водній основі.

Це тип миючого засобу, про який думає більшість людей, коли чують слово "миючий засіб". Зазвичай це піниста рідина (або брусок), яка видаляє залишки забруднення, залишені масляним миючим засобом, такі як піт і бруд.

3. Отшелушивающие засоби

Відлущуючі засоби-це скраби, пілінги і подушечки. Ці продукти допомагають видалити омертвілі клітини шкіри і відкладення. Почніть повільно і робіть це помірно (максимум один або два рази на тиждень).

4. Тонер

Як тільки ви дійдете до цього кроку, pH вашої шкіри може вийти з ладу, і його необхідно повернути в кислий стан.

Тоніки допомагають відновити баланс і повернути шкірі вологу.

5. Сутність

Унікальні Корейські схеми догляду за шкірою, есенції складаються з ферментованих інгредієнтів і призначені для зволоження і захисту шкіри. Думайте про есенцію як про щось середнє між тоніком і сироваткою.

6. Лікування

У корейській мові догляду за шкірою під лікуванням розуміється все, що направлено на вирішення конкретної проблеми, зазвичай зване сироваткою. Вони містять висококонцентровані інгредієнти, призначені для вирішення конкретних проблем, таких як зморшки або прищі.

7. Листова маска

Тканинні маски-це листи просоченої сироваткою паперу, які ви кладете на обличчя приблизно на 20 хвилин. Як і ексфоліанти, тканинні маски-це не те, що потрібно або потрібно робити кожен день.

8. Крем для очей

Гелі, креми або масла для очей призначені для тонкої і чутливої шкіри навколо очей, допомагаючи позбутися від темряви, набряклості і тонких ліній.

9. Зволожуючий крем

Зволожуючий крем діє як герметик, гарантуючи, що все вбереться у вашу шкіру.

10. SPF

Останнім часом люди, здається, все більше і більше усвідомлюють вплив сонячних променів. Все більше продуктів, таких як тональний крем і зволожуючий крем, продаються з вбудованим SPF.

Навіть якщо ви будете носити інший продукт з SPF, все одно дуже важливо включити цей крок.

5-ступінчаста програма

Ця полегшена версія вдвічі скорочує популярну програму з 10 кроків. Ці п'ять кроків ідеально підходять для тих, у кого обмежений бюджет або мало часу. Ці п'ять кроків є найважливішими і основними, які потрібно робити щоранку.

  • Очищуючий засіб на масляній основі
  • Очищуючий засіб на водній основі
  • тонер
  • зволожуючий крем
  • SPF

7-ступінчаста програма

У порівнянні з 10-крокової процедурою, в цьому немає отшелушивающего кошти, листових масок і SPF.

7-ступінчаста процедура найкраще підходить для більшості вечорів, враховуючи відсутність SPF і оскільки вам не потрібно відлущувати або використовувати маску кожен день.

  • Очищуючий засіб на масляній основі
  • Очищуючий засіб на водній основі
  • тонер
  • лікування
  • крем для очей
  • зволожуючий крем

12-крокова програма

Так, є ще кроки. Якщо ви дійдете до 10 кроків і захочете продовжити, інший поширений спосіб - це 12-кроковий розпорядок.

Спочатку виконайте 10-крокову процедуру і включіть ці два додаткових кроки:

11. Термальна вода

Якщо ти полюбили зволоження, яке приходить з тією "скляною шкірою", над якою ви так багато працювали, періодичне обприскування допоможе зберегти і активізувати продукти, які ви використовуєте.

12. Догляд за обличчям

Щотижневий догляд за обличчям в комплекті з масажем - не рідкість для корейців і тих, хто неухильно дотримується корейський режим догляду за шкірою.

Ранкові та нічні заняття

Ранковий і нічний розпорядок дня не обов'язково повинні збігатися.

Ранковий розпорядок дня може бути більш раціональним, з упором на зволоження і захист від сонця.

На вечір можна призначити більш тривалі процедури, в тому числі отшелушивающие кошти, Креми для очей, маски і багато іншого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти