StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Названо 5 ознак того, що ваші тренування стали занадто легкими

6 листопада 2020, 16:30
Однак існує таке поняття як адаптація.
спорт, тренування, жінка
Однак існує таке поняття як адаптація. / woman.rambler.ru

Ви вже якийсь час регулярно ходите в тренажерний зал, на бігову доріжку або на суперпопулярні фітнес-класи. Спочатку кожне тренування представляла собою величезну проблему: вам було важко виконувати повторення. Ви молилися богам фітнесу, щоб прискорити час, щоб вам не довелося бігати по біговій доріжці ні на секунду більше.

Однак існує таке поняття як адаптація. І тепер, коли ваше тіло звикло до тренувань, є ймовірність, що вам стало займатися занадто легко. Ось п'ять підказок, які підтверджують, що ваш розпорядок вправ потребує перегляду.

Ви робите кілька тренувань в день

Якщо у вас є енергія, щоб пробігти 10 км, обертатися, працювати з обтяженнями, а потім відвідувати Бікрам-йогу, ви можете переоцінити зусилля і рівні напруг, які ви вкладаєте в кожне тренування. Крім того, кілька щоденних сеансів потовиділення без належного відновлення можуть піддати вас ризику травми. Тепер, якщо з якоїсь причини однієї тренування недостатньо, подвійте ті, які доповнюють один одного. Наприклад, поєднуйте високоінтенсивну інтервальну тренування (наприклад, 10-хвилинну HIIT-тренування) з послідовністю занять йогою.

Ви не можете згадати, коли в останній раз ви задихалися

Звичайно, рівень витривалості у всіх різний, але важке дихання або затримка дихання на короткий період часу - хороший показник того, що ви дійсно працюєте. Інший: тест розмови (або співу). Якщо ви тренуєтеся з досить високою інтенсивністю, у вас не повинно бути можливості вести комфортний заспівав (або вимовляти текст вашої улюбленої пісні).

Ви завжди тренуєтеся з однаковою інтенсивністю

Оскільки ваше тіло постійно пристосовується до вашого розпорядку дня, йому не буде досить складно, якщо ви будете робити одне і те ж знову і знову знову. Це також може пояснити, чому ви перестали помічати фізичні зміни. Спробуйте зануритися в зону анаеробних вправ / максимальних зусиль. Тренування, які можуть вам допомогти (такі як бігова доріжка HITT і пліометричні вправи для спалювання жиру), тривають не так довго, але ви втомлюєтеся швидше, тому що ваша серцево-судинна система не може постачати м'язи достатньою кількістю кисню для вироблення вами енергії.

Ваше оточення стало відволікати

Якщо ви витрачаєте більше часу на вибір плейлиста, пошук ідеального ракурсу для потного Селфі або перегляду каналів на телевізорі вашого пристрою, а не на збільшення пульсу, вам потрібно дещо переглянути. Тепер немає нічого поганого в тому, щоб змінити плейлист відповідно до вашого настрою або зберегти спогади про момент, але якщо ви більше зосереджені на тому, щоб йти в ногу з фітнес-няшками, пора якомога швидше переорієнтуватися.

Ви більше не відчуваєте себе задоволеним після тренування

Незалежно від стилю тренувань, коли ви призначаєте час на тренуванні, ви повинні відчувати почуття виконаного обов'язку, будь то через те, що ви змогли утримувати кожну позу на уроці йоги або тому, що ви, нарешті, скинули 0,5 кг.Коли це почуття зникне, спробуйте натиснути ще сильніше і посилити навантаження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти