StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коса буде до пояса: дівчина поділилась 3 секретами, які допоможуть відростити довге та здорове волосся

30 жовтня 2023, 14:51
Ці поради з догляду за волоссям не потребують багато часу чи грошей.
Як відростити волосся
Як відростити волосся / Колаж Главред, фото скріншот TikTok (linasapozhnikova)

Довге волосся - мрія багатьох жінок, які намагаються його відростити. Дівчата знають, що часом зробити це дуже важко, тому прибігають до різних вітамінів та процедур, аби прискорити цей процес.

Якщо часу та змоги робити дорогі процедури для прискорення росту волосся немає, зверніть увагу на поради однієї дівчини, яка розповіла, як їй вдалося досягнути такої шевелюри.

Як відростити волосся в домашніх умовах

"У мене волосся довге вже років 10, але здоровим воно стало декілька років тому, і ось мої правила", - почала Ліна Сапожнікова.

відео дня

Дівчина каже, що найперша її порада, якої варто дотримуватись, аби відростити волосся - сушити їх феном до повного висихання. Під час природної сушки з волосся, каже вона, виходить більше вологи. Робити це краще за все холодним повітрям, або чергувати його з теплим. Однак сушити шевелюру гарячим повітрям не можна.

Друге, не менш важливе правило, використовуватися лише якісні гребінці, які не виривають волосся.

"У мене це Janeke та Tangle Teezer. Так, вони недешеві, але це найкращий вклад у ваше волосся на роки. Такі гребінці служать мені декілька років", - каже Ліна.

Не менш важливо підтримувати чистоту гребінців та мити їх після кожного миття волосся, або ж старатися робити це кожні 3-4 дні. Брудний гребінець погано впливає на стан шевелюри.

Останнє правило, яким поділилась дівчина - перед сном заплітати волосся у косу. Так волосся не заплутається вночі та не заламається, а зранку матиме гарний вигляд.

Як правильно мити голову

В інших своїх відео дівчина також розкрила секрет правильного миття голови. Перед тим, як це робити, варто розчесати волосся та промити його два рази. Обов'язково промивайте корені та шкіру голови, кінчики та довжину можна не пінити.

Перед тим, як наносити шампунь, розподіліть та спіньте його в руках. Для додаткового стимулювання росту волосся можна промасажувати голову силіконовим гребінцем.

Якщо ви наносите маску, її варто прочесати вздовж волосся щіткою. Після процедури треба віджати лише кінчики, але робіть це обережно, і тільки після цього загортайте волосся у рушник.

Дивіться покроковий догляд за волоссям:

Більше про здоров'я:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти