StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Яку воду потрібно пити в спеку, щоб схуднути: поради від дієтолога

12 липня 2021, 01:37
Лікар-дієтолог Олена Кален розповіла, як правильно худнути, коли температура за вікном зашкалює.
Вода
Яку воду потрібно пити у спеку, щоб схуднути / УНІАН

Всім відомо, людський організм майже на дві третини складається з води, тому від її якості багато в чому залежить наше здоров'я. Для тих, хто хоче знизити вагу, випивати багато води протягом дня – ключова умова.

Важливо, що мова йде саме про воду, а не інші напої на шквал чай, кава або соки. Як пити більше води і що в неї можна додати, розповіла експерт в психології зниження ваги, консультант з дієтологічного супроводу і здорового способу життя Олена Кален на своїй сторінці в Instagram.

Один з найпопулярніших порад по схудненню – пити більше води, каже лікар-дієтолог. Здавалося б, влітку це не повинно бути складно, адже в спеку пити хочеться більше, але на ділі виявляється, що багато для втамування спраги вибирають солодку газовану воду або магазинний сік.

відео дня

Як пити більше води

  • Кожен день ставте перед собою мету – випити потрібну кількість води, нехай воно спочатку буде невелике. Сформульована мета налаштовує на успіх.
  • Протягом дня тримайте воду перед собою, наприклад, на робочому столі або в сумочці. Це допоможе не забувати про свою мету.
  • Якщо ви весь день перебуваєте на ногах, поставте нагадування про воду в телефоні
  • Щоб зробити процес пиття незвичайним, можна пити воду через трубочку. Так непомітно для себе можна спустошити склянку, – порекомендувала експерт.

Чим урізноманітнити воду

Якщо вам не подобається сам смак звичайної води – перетворіть її в напій. Додавайте листя м'яти, імбир, ягоди, корицю, лимон або огірок. Також можна змінювати смаки, додавати лід або пити воду з холодної склянки – за словами Олени Кален, це теж впливає на наше відчуття смаку.

Зверніть увагу: красива пляшка або склянка може стати продовженням вашого іміджу і подарує емоційний заряд.

читайте такожВода з лимоном натщесерце: кому категорично не можна пити модний напій

Раніше дієтолог Тетяна Розумовська розповіла, як схуднути, якщо ви регулярно "зриваєтеся" з дієт, а заняття фізкультурою вам не підходять.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти