StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді чудова стрижка французький боб з ефектом омолодження - фото

26 липня 2020, 06:34
Головна особливість стрижки французький боб в тому, що волосся має виглядати природно і невимушено.

Останнім часом багато жінок підсумовують карантин. У соцмережах вони діляться тим, що за час, проведений удома, встигли зробити. Вони розповідають про те, як змінилися самі. Є чимало тих, хто акцентує увагу на речах, які втратили для них значення. Є й ті, хто злиться на карантин, який знищив великі плани на життя або кар'єру. Але майже всі відзначають, що у цьому хаосі й тиші наодинці з собою викристалізувалося найважливіше в житті.

А внутрішні трансформації завжди тягнуть за собою зовнішні зміни. Якщо ви стоїте на порозі нової версії себе, то зверніть увагу на стильну стрижку французький боб, яка відмінно освіжає образ і додає йому свободи - бо ця стрижка здатна на дива.

відео дня

До речі, якщо у вас звичайна стрижка боб, то з неї теж вийде розкішний френч боб.

Стрижка французький боб - особливості

Це одна з небагатьох стрижок, яка дійсно не вимагає укладання – і чим менше ви будете возитися з волоссям, тим буде краще. Французькі жінки не шкодують грошей на гарного перукаря, який уміє створити шедевр на голові. І якщо стрижка виконана на 100% вдало, то ви можете місяць-два не витрачати час уранці на укладання.

Звичайно, для багатьох це дуже дивний підхід – як це, не робити укладання волосся зранку? Навіть перед походом на роботу? Так, навіть перед роботою.

Головна особливість стрижки французький боб в тому, що волосся має виглядати природно і невимушено. Уявіть собі, ви помили голову, й випадково відвернутися на телефонну розмову – ваше волосся висохло, і все, зачіска готова.

Або така ситуація – ви помили голову й лягли спати – а вранці у вас на голові щось незрозуміле. Це, звичайно, трохи перебільшено, але саме так має виглядати французький боб – легко!

Це невибаглива стрижка, яка не терпить тонни засобів для укладання. Тому з точки зору економії вона вигідна. Але щоб волосся виглядало об'ємним, особливо, якщо воно у вас тонке, то можна нанести на вологе волосся спрей для текстури й зачекати, поки шевелюра висохне. Після цього вам треба трохи "почаклувати" пальцями: подивіться на себе в дзеркало і надайте зачісці форму. Якщо пасма стирчатимуть у різні боки – не дуже переймайтеся, це цілком у стилі французького боба.

читайте такожСтрижка шеггі з 70-х підкорила вершину модного олімпу 2020 - фотоФішка французького боба – в чубку, він прямий, але іноді його філірують. Довжина – індивідуальна, але краще, якщо чубок буде трохи прикривати брови. До речі, завдяки такому чубку й бічним пасмам обличчя здається візуально тонше. Крім того, френч боб з чубчиком візуально омолоджує образ.

Кому пасує стрижка французький боб

Жіноча стрижка французький боб з чубчиком розкішно виглядає на дівчатах і жінках будь-якого віку. Винятків немає. І навіть якщо хтось скаже вам, що чубчик – це тільки для дітей, не слухайте – у 2020 році чубчик у тренді.

Крім того, стрижка паризький боб, як її ще називають, – це не щось стале, якщо ви потрапите до чудового майстра, то він зможе відчути, яку довжину вам залишити, і як краще підстригти чубок. Сила в деталях, а без них французький боб не вдасться.

Французький боб – модні варіанти 2020

Короткий французький боб

Класичний френч боб – це коли пасма закінчуються на лінії підборіддя. Єдине "але" - цей варіант гармонійніше виглядає на власницях обличчя з правильними рисами. Але з кожного правила є винятки, і навіть цей варіант можна "підігнати" під будь-яке обличчя.

читайте такожМодні асиметричні стрижки 2020 на різну довжину волосся - фотоФранцузький боб до плечей

Цей варіант френч-боба з пасмами до плечей – знахідка для власниць обличчя круглої або трикутної форми. Зазвичай таку стрижку роблять з текстурованими пасмами. До речі, така довжина волосся - до плечей – зараз у тренді, адже вона пасує всім без винятку, а якщо волосся трохи відростає, то візуально це не особливо помітно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти