StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як зробити ідеальний макіяж за 5 хвилин: позаздрять навіть моделі

20 серпня 2023, 05:30оновлено 20 серпня 2023, 16:00
Якщо ви шукали, як зробити легкий макіяж пошагово для початківців, то цей матеріал для вас.
макияж
Як зробити крутий макіяж за 5 хвилин / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Макіяж - це те, без чого не обходиться більшість дівчат та жінок. Зараз вже не здивуєш вибором косметики. Однак далеко не кожній красуні вдається зробити швидкий базовий макіяж на кожен день, бо доводиться вимальовувати кожна стрілочку на оці.

Однак вихід є. Якщо ви шукаєте модний макіяж на кожен день 2023, то цей матеріал точно для вас. Тут ви дізнаєтесь, яка косметика потрібна для макіяжу на кожен день.

Повсякденний макіяж для початківців

Легкий та натуральний макіяж на кожен день повинен бути швидким. Адже навряд чи ви хотіли б витрачати щодня на це купу часу. Ми знайшли найпростіший макіяж для початківців.

Як правильно робити макіяж на кожен день:

1. Зволоження шкіри. Це перше, що вам потрібно зробити перед тим, як наносити косметику. Для цього ви можете використати крем, спеціальну базу під макіяж або зволожуючу сиворотку.

2. Тональний крем. Якщо ви випадково обрали не той тон, а темніший, то не переймайтеся. Головне розподілити його по всій шкірі, щоб на обличчі не було білих плям. Обов'язково тональний крем потрібно нанести і на повіки.

3. Консилер. Цим засобом ви зможете замаскувати синці під очима. Буде достатньо навіть декілька крапель.

4. Контуринг. Для цього вам знадобиться бронзер для обличчя. За допомогою товстого пензлика потрібно нанести його на скули, шию, верхню частину лоба. Він додасть шкірі теплого відтінку. Після цього можна додати рум'яна. Їх потрібно наносити на щічки. Хайлайтером можна додати обличчю сяйва.

5. Макіяж для очей. Для макіяжу на кожен день вам підійдуть ніжні рожеві відтінки тіней. Ними потрібно нафарбувати верхню рухому повіку та трохи вище. Далі на рухому повіку потрібно нанести трохи блискучих тіней, тоді образ стане цікавішим. Тонким пензликом потрібно нанести хайлайтер на внутрішній куточок ока.

Після цього вам знадобиться чорний олівець, яким потрібно зробити погляд більш виразним. Обережно потрібно промалювати зону між віями. Тонким скошеним пензликом слід розтушувати олівець, зробивши невелику стрілку.

Після цього можна використовувати туш на верхніх та нижніх віях.

6. Губи. Спеціальним олівцем для губ слід пройти по анатомічному контуру. Всередині потрібно використовувати помаду або блиск для губ. Головне пам'ятайте, що для повсякденного макіяжу підходять нюдові відтінки.

7. Брови. Якщо ви не фарбуєте брови, то чудовим варіантом буде використання гелю для брів. Тоді ви зможете сформувати гарну форму.

8. Пудра. Краще використовувати білу пудру. Нею потрібно пройтись по зоні лоба, під очима, біля носа та підборіддя.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти