StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Усі будуть здивовані: експертка назвала секретний продукт для збереження молодості

6 березня 2024, 17:54оновлено 13 березня, 10:41
Американська експертка зі здорового способу життя переконує, що наявність такого продукту в раціоні харчування допоможе мати привабливіший і молодший вигляд.
Девушка, еда
Експертка назвала секретний продукт для збереження молодості/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Виглядати молодо і зберегти свою красу хочеться усім, і багато людей витрачають дуже багато коштів на всілякі процедури, засоби та косметику, щоб мати такий вигляд, як їм хотілося б.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Найкраща перевірка уважності: потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві

Проте американська експертка зі здорового способу життя, активістка, громадський спікер і підприємець Вікі Дерозу зазначає, що у більшості випадків люди приділяють більше уваги не тому, чому насправді потрібно приділяти увагу, пише The Daily Star. У виданні зазначають, що Вікі у свої 59 років виглядає набагато молодшою за свій вік, і звертають увагу, що її прихильники в інтернеті часто цікавляться, у чому секрет збереження її молодості.

відео дня

Дерозу у новому відео, яке вона опублікувала в TikTok, наголосила, що люди здебільшого турбуються про такі засоби, які наносять на шкіру. А це у свою чергу грає на руку індустрії краси, адже жінкам продають дуже багато різних масок, кремів та інших засобів для догляду за обличчям і тілом.

Проте експертка стверджує, що основну увагу потрібно приділяти не тому, що ми наносимо на обличчя, а тому, що ми їмо. Вона назвала несподіваний продукт, який допомагає їй почуватися краще і виглядати молодше.

"Це сардини. Не обов’язково їсти їх щодня. Я маю на увазі, що я намагаюся їсти їх принаймні три-чотири рази на тиждень. Але якби ви знали, наскільки сардини чудові для вашої шкіри, що вони роблять, щоб підтягнути вашу шкіру, що вони роблять, щоб зробити вашу шкіру сяючою, ви б також їх їли", – сказала Вікі Дерозу.

За її словами, сардини корисні і для краси тіла, і для роботи мозку та серця.

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти