StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Теплі сукні дивовижної краси прийшли в моду на зиму 2021 - фото

29 листопада 2020, 22:31оновлено 30 листопада 2020, 10:47
Не важливо, з якої тканини пошито ваше плаття, якого воно кольору і довжини – якщо присутня асиметрія, то ви в тренді.

Іноді з гарної сукні починається все найкраще у житті – дивлячись на себе в дзеркало, з'являється цілюще почуття любові до себе, яке творить дива. Тому навіть взимку не треба забувати про цей найжіночніший елемент гардеробу. До того ж її величність Мода 2020 подбала про те, щоб наймодніші сукні на зиму були не тільки стильними, але й затишними, теплими та мальовничими.

Цього року на передовій моди опинилися комфортні сукні-светри та джемпери - у нашому матеріалі Не тільки для ледачої неділі: в моду прийшли чудові сукні-светри можете детальніше про них дізнатися.

Модні тенденції суконь на зиму 2020-2021 дивують новинками і нагадують про минуле. Цього сезону кожен знайде те, що йому найбільше подобається. Зокрема, в моду повернулися монохромні сукні, які виглядають скромно, але зі смаком, а класичні кольори – чорний, білий, сірий, коричневий і темно-синій – стали найголовнішими в зимовому сезоні.

Крім того, окремо хотілося б акцентувати увагу на тому, що білосніжні сукні, які у багатьох асоціюються з теплими літніми днями, раптово стали яскравим трендом зими!

А ще в моду офіційно повернулася бахрома, і на сукнях у тому числі - ковбої, вечірки "Великого Гетсбі" з 20-х й епоха "застою" 70-х переплелися в цьому стилі, який пустив коріння у зиму 2021.

Ще один гучний come back цього сезону - розкішний А-силует, просочений епохою 50-х і 60-х: в таких сукнях фігура виглядає витончено, і за цю якість багато жінок їх точно полюблять.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші зимові сукні 2021, які заслуговують на увагу – в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для натхнення.

Модні сукні зима 2021 – на що звернути увагу

У моді довгі трикотажні й в'язані сукні

Що взимку найголовніше? Правильно, комфорт і зручність. Саме тому модні сукні осінь-зима 2020-2021 - це просторі й довгі в'язані, а також трикотажні моделі, в них не страшний ні вітер, ні холод. Модне в'язане плаття - це не обов'язково те, що зв'язали руками: уже сьогодні у продажу знайдете багато варіантів з красивими візерунками, схожими на ручну роботу. Також зверніть увагу на трикотажні сукні, які гарно обтікають фігуру без акценту на сексуальність, і роблять її витонченою. За бажання тонку талію можна підкреслити шкіряним паском.

Модні сукні зима 2021 / Instagram
Модні сукні зима 2021 / Instagram

Хіт сезону - сукня-джемпер

Усім тим, хто шукає універсальне плаття на зиму 2020-2021, в якому можна не тільки ходити на роботу, але й працювати вдома, радимо плаття-джемпер довжиною до середини коліна: в ньому точно буде тепло, і воно красиво поєднується з будь-яким зимовим взуттям – високими чобітьми або черевиками на грубій підошві. Наймодніші сукні-светри - темних відтінків або яскраві моделі з абстракцією й асиметрією.

Модні сукні зима 2021 / Instagram
Модні сукні зима 2021 / Instagram

читайте такожУ моду на зиму прийшли чудові кардигани і теплі светри оверсайз: фотоУ трендах розкішні сукні з акцентними рукавами

Ще один модний тренд на зиму 2020-2021 – сукні неймовірної краси з акцентними рукавами. Якщо бачите плаття простого силуету, але у якого елегантні рукави - знайте, це модне плаття! Це можуть бути збірки, об'ємні плечі або вирізи на плечах, ґудзики або інші деталі, які привертають увагу до плечей. Такі сукні стануть знахідкою для кар'єристок, адже вони додають жінкам внутрішньої сили та розкутості.

Модні сукні зима 2021 / Instagram
Модні сукні зима 2021 / Instagram

Асиметричні сукні знову в тренді

Не важливо, з якої тканини пошито ваше плаття, якого воно кольору і довжини – якщо присутня асиметрія, то ви в тренді. І чим сміливішим буде фасон плаття, тим воно модніше. Незвично оформлений виріз, рукава різної довжини, оригінальні драпірування або нерівний поділ – все це здатне вмить перетворити вас в ультрамодну красуню у сезоні зима 2021.

Модні сукні зима 2021 / Instagram
Модні сукні зима 2021 / Instagram

Модні сукні 2020 зима - які ще сукні в моді:

  • Заслуговують на увагу сукні з екошкіри.
  • Картаті сукні шалено популярні.
  • Усе ще в моді сукні-сорочки.
  • Плісировані сукні - новинка сезону.
  • Сукня-футляр зараз актуальна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти