StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на весну-літо 2021 входять спідниці та блузки з ефектними написами

7 січня 2021, 23:00
Модний одяг весна-літо 2021 щедро усипаний всілякими написами, які вмить роблять образ цікавим, сильним і стильним.
У моду на весну-літо 2021 входять спідниці та блузки з ефектними написами
У моду на весну-літо 2021 входять спідниці та блузки з ефектними написами / Instagram

Мода - 2021 красномовна – вона в буквальному сенсі вирішила з нами заговорити. Вона надіслала нам безліч послань - загадкових, незвичайних, чарівних. Ще не здогадалися, про що це ми? Звичайно ж, це все про яскраву модну тенденцію "написи на речах", завдяки якій всі ми зможемо сказати світу цієї весни та влітку щось важливе, виразити себе або привернути до себе увагу.

Узагалі в сезоні весна-літо 2021 на нас чекає багато дивовижних речей, серед яких - розкішні штани - в нашому матеріалі У моду на весну-літо 2021 входять широкі штани і довгі плащі з 90-х можете докладніше про це дізнатися.

Так ось, модний одяг весна-літо 2021 щедро усипаний всілякими написами, які вмить роблять образ цікавим, сильним і стильним.

Дизайнери гарно попрацювали й зробили все можливе, щоб вибір написів був максимально широким, і кожна модниця могла знайти щось своє в залежності від стану душі і настрою.

Звичайно, щоб носити одяг з великими яскравими написами, треба бути відважною – адже ви гарантовано перетворюєтеся на магніт, і кожен, хто зустрінеться вам на шляху, точно захоче прочитати принадний напис на вашій сорочці, сукні або спідниці.

До того ж важливо те, що модний одяг з написами у 2021 році не завжди мальовничий і сліпучий – багато моделей виконані в лаконічному стилі.

Ефектний одяг з написами є в колекції Prada весна-літо 2021. Суворі чорні букви і написи на білих або молочних спідницях і блузках створюють невимовну елегантність і притягують, немов маяк у нічному океані.

Виразні написи ви також знайдете в колекції одягу Chloé весна-літо 2021. Щоправда, ці повідомлення прочитати відразу складно, тому готуйтеся ловити на собі зосереджені погляди, адже написи перевернуті.

Chanel теж використовує написи в своїй колекції одягу на весну-літо 2021. Ви будете приємно здивовані, як гарно виглядають розкішні речі в поєднанні з написами. До того ж у Шанель написи не надто б'ють по очах - вони стримані, але оригінальні. Чорна спідниця з білими написами вражає!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти