StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на весну-літо 2021 входять широкі штани та довгі плащі з 90-х

3 січня 2021, 22:30оновлено 4 січня 2021, 16:09
Перш, ніж бігти за обновками, подумайте про свій власний стиль, і пообіцяйте собі бути цього року сміливою.

Ніхто не знає, яким буде 2021 рік, але вже точно відомо, що ми носитимемо і що бачитимемо на полицях в магазинах. Нові модні тенденції дозволять нам відчувати себе вільнішими. Багато речей створені спеціально для того, щоб подарувати нам відчуття захищеності. А ще модний одяг 2021 надихатиме нас і спробує змусити нас повірити в те, що життя – прекрасне, і все найкраще попереду, й дуже скоро ми в цьому переконаємося.

Серед модних трендів 2021 є чимало з того, що ми носили у 2020-му році - у нашому матеріалі Модні тренди 2021, які залишилися нам у спадок від 2020-го ви можете детальніше ознайомитися з цим списком.

Проте, її величність Мода 2021 вже широко розкрила двері для нових модних тенденцій, і ми потихеньку почнемо вас з ними знайомити.

Щоправда, перш ніж бігти за обновками, подумайте про свій власний стиль, і пообіцяйте собі бути цього року сміливою, дозвольте собі цікаві поєднання в гардеробі, вийдіть за межі звичного образу, відкрийте для себе нові кольори, фасони й фактури – все для того, щоб відчути нові емоції, які обов'язково надихнуть вас, подарують крила та відкриють нові горизонти.

Модні тренди 2021 – на що звернути увагу

Плащі у стилі 90-х

Скоро настане весна, саме тому вже сьогодні можете шукати ультрамодні довгі плащі з широкими плечима в стилі 90-х. Білі, чорні, бежеві, кольорові – вони настільки великі, що можна в них потонути. Величезною перевагою таких плащів є те, що під них можна носити й шорти, і спідницю, і джинси, і штани – і в будь-якому разі мати стильний вигляд. Дуже красиві плащі представлені в колекції одягу Louis Vuitton.

Об'ємні плечі

Великі, потужні плечі - гарячий тренд весна-літо 2021. Він підкреслює жіночу силу символізує їх боротьбу за рівні права. Цей мотив зараз можна побачити скрізь: на куртках, пальтах, светрах, сукнях, блузках і навіть жилетах.

Чоловічі силуети й великі розміри

Звичайно, одяг класичних розмірів завжди в моді. Але в сезоні весна-літо 2021 особливе місце займає одяг оверсайз. Модний жіночий одяг в деяких випадках не тільки великий, але й схожий на чоловічий. Звичайно, розміри не мають лякати вас - в одязі великих розмірів всі жінки виглядають крихкими й ніжними. А з боку це виглядає зворушливо. Подивіться на сорочки Valentino - вони настільки великі, що здається, схожі на сукню.

Широкі штани

У 2021 році ми носитимемо дуже широкі штани – пісочні, чорні, бежеві. У поєднанні з куртками й піджаками великих розмірів ми матимемо дуже романтичний, елегантний і незвичний вигляд. Додайте топ під піджак, і вийде розкішний повсякденний образ.

читайте такожУ моду на 2021 рік входять улюблені кросівки принцеси Діани - фотоШирокі штани можуть сміливо носити худенькі дівчата й ті, у кого фігура пишна. Одні отримають бажаний об'єм, а інші візуально відкоригують фігуру. Головне - впевнено йти, посміхатися світу й дозволити собі бути жіночною, а ці штани цьому всіляко сприяють. Такі штани представлені в колекції одягу на весну-літо Stella McCartney.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти