StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді натхненний акварельний манікюр з квітами: гарні ідеї

4 квітня 2021, 20:10
Акварельний розпис на нігтях - це приголомшливий дизайн нігтів, який перетворює ваші руки на маленький витвір мистецтва.

Коли весна не просто витає у повітрі, а стає реальністю, настає час нового манікюру – веселішого та яскравішого. Ваші руки - це те, що на виду, і насамперед ви на них часто дивитеся. І в умовах пандемії, яка знову вирішила порушити наші плани, вкрай важливо вміти самостійно створити собі гарний настрій, а красивий манікюр з цим завданням відмінно справляється.

Цього сезону в моду увійшли багато нових красивих весняних кольорів лаку для нігтів, також з'явилися оригінальні варіанти дизайну нігтів на будь-який смак. Водночас особливої популярності набирає манікюр акварель - улюблений паблік модниць Instagram вже розцвів буйними квітами - дівчата та жінки з усього світу діляться фотографіями дивовижного та натхненного манікюру з аквареллю.

Акварельний розпис на нігтях - це приголомшливий дизайн нігтів, який перетворює ваші руки на маленький витвір мистецтва, від якого складно відірвати погляд. І, як правило, ця техніка оживає навесні разом з квітами, які найчастіше "розливаються" на нігтях. Але не тільки.

По суті, ваші нігті перетворюються на крихітні полотна, на яких можна намалювати все, чого душа бажає. Це можуть бути й хвилі, й ефект мармуру, й абстракція.

читайте такожЩо про вас може розповісти манікюрЗверніть увагу, що акварельний манікюр – це завжди дуже ніжні текстури, тому для його створення знадобляться спеціальні фарби та різні пензлики, які дозволять "розтягнути" колір на різні тони.

Акварельний манікюр 2021
Акварельний манікюр 2021 / Instagram

Також важливо врахувати, що акварель манікюр вимагає особливої майстерності, проте навіть це не гарантує, що на кожному нігтику вдасться створити однаковий малюнок. Це живий творчий процес, і в цьому принадність такого дизайну нігтів – тому що в будь-якому разі ви отримаєте унікальний і неповторний манікюр.

Акварельний манікюр 2021
Акварельний манікюр 2021 / Instagram

У сезоні весна 2021 у тренді саме квітковий манікюр акварель: він освіжає образ, він дарує надію й віру в те, що все буде добре, а попереду на нас чекає тільки краще.

читайте такожВесняний манікюр на короткі нігті 2021: наймодніші варіантиА ще ця техніка дозволяє створити стильний й елегантний манікюр 2021 весна, який відмінно пасуватиме під будь-який образ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти