StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді дивовижні штани з 70-х: з чим носити штани кльош - фото

14 листопада 2020, 10:05
Штани, які повертають нас у 70-і, не тільки візуально роблять фігуру стрункішою, але й додають нашому образу загадковості.

Уже кілька сезонів розкльошені штани знаходяться на передовій моди і змушують всіх нас оцінити, переоцінити моду 70-х, і подивитися на неї по-новому. Будьмо щирими - коли штани кльош тільки з'явилися на горизонті, багато хто думав, що цей тренд ненадовго, і мовчки чекав, коли вони знову підуть у небуття. Але цей тренд розкрився, немов квітка, і підкорює нас.

У сезоні осінь-зима 2020-2021 розкльошений силует настільки популярний, що у продажу знайдете навіть спортивні штани кльош. Однак мода не нав'язує їх нікому! У нашому матеріалі Незрівнянні штани-кюлоти з 30-х з нами в моді на осінь-зиму можете ознайомитися з альтернативним варіантом.

Проте, якщо хочете візуально здаватися вищою, виглядати ефектно, модно і не боїтеся дивувати, у вашій шафі обов'язково мають з'явитися наймодніші штани осінь-зима 2020-2021 – розкльошені!

Штани, які повертають нас у 70-і, не тільки візуально роблять фігуру стрункішою, але й додають нашому образу загадковості. Їх можна носити з парою улюблених кросівок і светром, а також з класичним взуттям на підборах і романтичною блузкою.

Варіантів поєднання - купа, і щойно ви це зрозумієте, ці штани точно стануть вашими улюбленими, принаймні, цієї осені і зими!

Подивіться нашу фотогалерею - там зібрані актуальні зразки модних варіантів розкльошених штанів 2020.

Модні розкльошені штани осінь-зима 2020-2021: з чим носити

Якщо ваш стиль - це класика, тоді штани кльош створені для вас! Звичайні чорні штани кльош взимку можна і треба носити в "дуеті" з трикотажним светром того ж відтінку, простим чорним паском і парою чорних шкіряних ботильйонів. Доповніть образ улюбленою сумкою, і ви виглядаєте на мільйон доларів.

Модні штани кльош 2020
Модні штани кльош 2020 / Instagram

Будете здивовані, але розкльошені жіночі штани можна носити з дутими куртками і пуховиками. Сюди ж додайте черевики на грубій підошві – вийде стильний образ у стилі кежуал.

читайте такожУ моду на осінь-зиму прийшли розкішні штани палаццо з 30-х: фотоМи вже говорили вище про те, що розкльошені штани і кросівки – це приголомшливе поєднання для повсякденного життя.

Модні штани кльош 2020
Модні штани кльош 2020 / Instagram

А якщо ви візьмете на озброєння ще й модний светр, який виглядає так, немов ви помилилися розміром і взяли найбільший, то ви у тренді!

Модні розкльошені штани зима 2021 - які варіанти зараз актуальні:

  • Трикотажні розкльошені штани.
  • Джинси кльош.
  • Розкльошені картаті штани.
  • Класичні штани кльош з високою талією.
  • Розкльошені штани з розрізом внизу по центру.
Модні штани кльош 2020
Модні штани кльош 2020 / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти