StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді дивовижний матовий манікюр кольору смарагду, вина і неба - фото

21 жовтня 2020, 23:00оновлено 26 жовтня 2020, 22:34
Ідеальний осінній манікюр 2020 витканий з кольору хорошого вина, адже бордовий колір і марсала в трендах.

Матові нігті ви просто зобов'язані зробити цієї осені. По-перше, вони знову повернулися в моду після нетривалого затишшя, а, по-друге, матовий лак на нігтях виглядає елегантно, вишукано і дуже витончено.

відео дня

Крім того, матовий манікюр будь-якого відтінку виглядає теплим - дивлячись на свої руки, ви відчуєте, що на душі стає спокійно і затишно, а це в холодну пору має величезне значення. До того ж руки – це перше, що ми бачимо, коли прокидаємося і тягнемося до смартфона: очам буде приємно, і настрій відразу покращиться.

Ми сьогодні розповімо вам про новинки матового манікюру осінь 2020, а в нашій фотогалереї ви знайдете стильні й свіжі зразки з модного пабліка Instagram.

Матовий манікюр осінь 2020 фото новинки

Чорний матовий манікюр на осінь 2020

Матові нігті чорного кольору виглядають дуже вишукано і стильно. Тільки у жодному разі не прикрашайте їх і нічого на них не малюйте - важливо зберігати простоту, якщо хочете мати елегантний манікюр.

Матовий манікюр осінь 2020
Матовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Червоні матові нігті на осінь 2020

Багатьом подобається ефектний червоний манікюр, але іноді він виглядає занадто кричущим, особливо в повсякденному житті. А ось матовий червоний лак стриманий, він не дратує, і не втрачає своєї краси.

Матовий манікюр осінь 2020
Матовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Бордовий манікюр матовий

Ідеальний осінній манікюр 2020 витканий з кольору хорошого вина, адже бордовий колір і марсала в трендах. Такий манікюр відмінно поєднується з будь-яким одягом, тому стане знахідкою для всіх тих, кому подобаються темні лаки.

Матовий манікюр осінь 2020
Матовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Матовий синій манікюр

Сині матові нігті заворожують, і змушують літати - ще б пак, адже небо у вас на руках, а його відтінок вибирайте за настроєм! Синій лак відмінно виглядає на нігтях будь-якої довжини, і короткі нігті не виняток. Прикрашати синій матовий манікюр не обов'язково, адже його сила – в кольорі.

Матовий манікюр осінь 2020
Матовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Матовий смарагдовий манікюр

Цей колір дивовижний і настільки привабливий, що ймовірніше ви не захочете його змивати навіть тоді, коли нігті вимагатимуть корекції. Смарагдовий матовий манікюр випромінює неймовірну ніжність попри те, що лак – досить темний. За бажання матові смарагдові нігті можна прикрасити камінчиками.

Матовий манікюр осінь 2020
Матовий манікюр осінь 2020 / Instagram

Модний манікюр осінь 2020 новинки - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти