StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Новинки осіннього манікюру: в моді хмари на нігтях і ефект мармуру - фото

10 жовтня 2020, 08:45
Гірчичний колір - один з найяскравіших кольорів сезону осінь 2020, тому сміливо використовуйте його для створення осіннього манікюру.

Модний осінній манікюр - це не обов'язково банальний дизайн з елементами золотої пори. Крім того, той факт, що в моді мінімалізм і монохромний манікюр без прикрас, зовсім не означає, що ви маєте просто фарбувати нігті лаком і насолоджуватися одним лише його кольором.

відео дня

Можна і потрібно вийти за межі класики і зробити стильний манікюр на осінь, який буде надихати. Це важливо ще й тому, що наші руки – це перше, що ми бачимо, коли прокидаємося і беремо в руки мобільний телефон або вимикаємо будильник. Саме тому треба докласти трохи зусиль і створити на нігтях красу, яка підніме настрій, наповнить радістю і налаштує на гарний день.

Ми сьогодні розповімо вам про свіжі ідеї осіннього манікюру осінь 2020, а в нашій фотогалереї ви знайдете приголомшливі варіанти дизайну нігтів для натхнення – вибирайте, малюйте і насолоджуйтеся красою своїх нігтів.

Модний осінній манікюр 2020 - новинки і тренди

Гарний манікюр з листям

Хоча б раз в сезоні осінь 2020 ви маєте намалювати на нігтях опале листя або осінні квіти. Наприклад, пофарбуйте кілька нігтів кольоровим лаком, кілька нюдовим, і на цих світлих нігтях намалюйте ніжні квіти – жовті, червоні або помаранчеві, або листочки. Тільки переконайтеся, що квіти або листя займають одну третину простору - це подовжить пальці і збереже елегантний вигляд. Це відмінний спосіб насолодитися прохолодним сезоном і залишатися стильним.

Осінній манікюр 2020
Осінній манікюр 2020 / Instagram

Гірчичні нігті - яскравий тренд сезону

Гірчичний колір - один з найяскравіших кольорів сезону осінь 2020, тому сміливо використовуйте його для створення осіннього манікюру – комбінованого, френча або класичного. Крім того, гірчичний лак можна поєднувати з сірим, синім і коричневим – не уявляєте, скільки різних варіантів неймовірного осіннього манікюру ви можете створити.

Осінній манікюр 2020
Осінній манікюр 2020 / Instagram

Новинка сезону - осінній манікюр з ефектом мармуру

Це не той мармуровий манікюр, який ви могли зустрічати раніше, і від нього не віє холодом. У сезоні осінь 2020 в моду увійшов манікюр, який тільки створює ефект мармуру, і роблять його шляхом малювання кольорових кривих ліній, які розтікаються нігтями. Модний манікюр з ефектом мармуру – це обов'язково яскраві фарби: від насичених пурпурних до теплих помаранчевих відтінків.

Осінній манікюр 2020
Осінній манікюр 2020 / Instagram

Осінні хмари на нігтях

Манікюр з хмарами став дуже популярним навесні і влітку, коли чи не всі сиділи вдома на карантині, і хмари за вікном стали постійними супутниками життя. Як виявилося, цей дизайн нігтів дуже сподобався жінкам, і в сезоні осінь 2020 хмари теж малюють на нігтях. Пофарбуйте нігті світлим або яскравим лаком, а потім додайте приголомшливі хмари на кінчиках ваших пальців. Можна зробити хмари в традиційних відтінках синього і сірого, а також використовувати нейтральні осінні кольори.

Осінній манікюр 2020
Осінній манікюр 2020 / Instagram

Леопардовий манікюр знову в тренді

У моду 2020 через урочисто увійшов леопардовий принт, і в манікюрі він вже встиг зайняти особливе місце. Хоча, якщо щиро, тваринний принт майже ніколи не виходив з моди, і вже багато років поспіль час від часу, в залежності від настрою, всі ті, хто любить такі принти, із задоволенням малюють їх на нігтях. Щоправда, змінюється деталі. У 2020 році в моді леопардовий манікюр бурштинового відтінку.

Осінній манікюр 2020
Осінній манікюр 2020 / Instagram

Геометрія на нігтях на вершині модного Олімпу

Усе геніальне - просто. І дуже часто найпростіший манікюр виглядає піднесено. Саме тому геометрія на нігтях в сезоні осінь 2020 дуже популярна. Наприклад, найпростіший варііант: заклейте один бік нігтьового ложа і намалюйте кілька шарів лаку будь-якого відтінку. Щойно лак висохне, і ви видалите липку сторону, у вас залишиться гладкий і елегантний манікюр, який стане магнітом і приверне увагу оточення. А можна просто додати одну лінію і вийде розкішний манікюр на осінь 2020.

Осінній манікюр 2020
Осінній манікюр 2020 / Instagram

Модний осінній манікюр 2020 - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти