StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді берети неземної краси: як правильно носити берет 2020 і фото

1 листопада 2020, 18:15оновлено 9 листопада 2020, 16:29
Слідкуйте за тим, щоб ваш берет не був відсунутий далеко на потилицю – справжні француженки так цю шапку не носять!

Класичні речі ніколи не виходять з моди, але бувають періоди, коли інтерес до них остигає – як восени і взимку сонце. А буває відбувається щось на кшталт виверження вулкана - всі раптово починають шукати в шафі речі, про які чомусь забули, які втратили свою привабливість і не викликали особливого захоплення і бажання їх носити. Та берети на подив завжди викликають трепетні емоції, бо у кожної жінки пов'язані з цією шапочкою якісь особисті історії й відчуття.

Крім того, у 2020 році берети опинилися на вершині моди, і в найближчі кілька сезонів точно там затримаються. Про те, які ще шапки в трендах, можете докладніше дізнатися з нашого матеріалу У моді жіночі шапки зі східним колоритом і французькою чарівністю.

Таким чином вже сьогодні можете купити собі кілька беретів для того, щоб виглядати стильно і модно восени і взимку, до того ж обов'язково у вашій шафі має з'явитися червоний берет – для романтичного настрою, адже в ньому – шматочок Франції, звідки, власне, і почали свою переможну ходу світом шапки-берети.

Модні берети осінь-зима 2020-2021
Модні берети осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Традиційно для виготовлення беретів використовується різні тканини. Але майже завжди візуально капелюх нагадує плоске коло, або таблетку, яка на голові перетворюється у своєрідну корону.

Якщо ви вибираєте берет в основному для того, щоб прикрити голову від холодної вітряної погоди восени і взимку – краще орієнтуйтеся на в'язаний вовняний або вовняний повстяний матеріал. Крім того, у моді шкіряні берети.

Щодо кольорів, то вибирайте ті, які в сезоні осінь-зима 2020-2021 у моді.

На особливу увагу заслуговують шапки-берети кольору марсала, неба, смарагду, цегли, оливок і фуксії, а також класичних кольорів - червоні, бежеві і чорні, які будуть актуальні доти, поки ви самі не вирішите відправити їх на заслужений спокій.

Ми сьогодні розповімо вам про те, як правильно носити модні шапки-берети осінь-зима 2020-2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки актуальних варіантів цього сезону.

Модні берети осінь-зима 2020-2021: на що звернути увагу

Як правильно носити берет?

Мало бути щасливою володаркою берета казкової краси. Важливо вміти його носити, адже вам точно не хочеться виглядати в ньому, як десантник.

Щоб уникнути модної катастрофи, враховуйте деякі правила.

По-перше, навчіться поєднувати берет осінь-зима 2020-2021 з елементами гардероба. Наприклад, завжди поєднуйте чорний берет виключно з чорними чобітьми! Якщо ви правильно носите берет, то він миттєво створює атмосферу класу і елегантності з відтінком таємничості.

По-друге, навчіться правильно надягати берет.

Коли ви вдягаєте берет, зверніть увагу на те, щоб він повністю не закривав чоло.

Крім того, ніколи не намагайтеся заховати волосся під берет – навіть якщо у вас коротке волосся, важливо, щоб було видно чубчик або скроні.

Помилка, якої припускаються багато жінок, після чого відмовляються від берета, адже одне вухо мерзне або банально – стирчить і дратує. Так ось, берет має прикривати обидва вуха повністю, або одне повністю, а друге частково.

Модні берети осінь-зима 2020-2021
Модні берети осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Слідкуйте за тим, щоб ваш берет не був відсунутий далеко на потилицю – справжні француженки так цю шапку не носять!

Важливо також, щоб берет був розташований заднім краєм ближче до потилиці, а не підіймався до верхівки.

Кому пасує берет?

Насправді берети личать усім. З огляду на форму обличчя і знаючи деякі хитрощі, кожна жінка може в береті виглядати приголомшливо.

Якщо у вас обличчя круглої форми, то намагайтеся трохи відсувати берет назад. Водночас важливо, щоб волосся було розпущеним, а бічні пасма красиво обрамляли обличчя. Вийде дуже стильно і гармонійно.

читайте такожУ моду увійшли дивовижні жіночі шарфи кольору марсала і смарагду - фотоЯкщо у вас обличчя квадратної форми, то найкраще носити берет 2020 набік – так, щоб він прикривав чоло.

Якщо у вас обличчя овальної форми, тоді намагайтеся завжди насувати берет трохи ближче на чоло – закривати його повністю не треба.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти