StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді жіночі шапки зі східним колоритом і французькою чарівністю - фото

12 жовтня 2020, 18:00оновлено 12 жовтня 2020, 23:18
Занадто голосно звучить те, що берет зараз к моді. Так, це вже давно класика. Інша річ, що змінюються акценти.

Красива шапка, немов чарівна паличка, творить дива - вона зігріває наші вуха і голову, і дарує приголомшливе відчуття впевненості в собі. Як не крути - коли волосся доводиться ховати під шапкою, іноді душу гризе маленький черв'як сумніву в собі, і відповідь на запитання "Як я виглядаю?" шукаєш в кожному дзеркалі, вітрині магазину і автомобільному склі.

відео дня

Жінки до шапок ставляться дуже трепетно, і на підбір своєї ідеальної шапки на новий сезон вони не шкодують часу.

Звичайно, є чимало тих, у кого одна шапка на всі випадки життя, і якщо дуже треба – вони її носять. Є також ті, кому важливіша зачіска на голові, тому під будь-яким приводом вони шапки не носять - зазвичай, якщо "кусає" мороз і терпіти його вже не можна, тоді рятує шарф або капюшон.

Для більшості жінок шапка - модний елемент образу, який оновлюється щосезону.

Ми сьогодні розповімо вам про те, які шапки в моді цієї осені і зими. Крім того, ми зібрали для вас фотогалерею стильних і модних шапок 2020 для розуміння того, на що орієнтуватися.

Модні шапки осінь-зима 2020-2021: на що звернути увагу

У моді шапки біні та моделі з помпоном

Шапки біні актуальні і цього осінньо-зимового сезону. Їх принадність і родзинка в тому, що вони візуально виглядають дуже просто, тому гармонійно поєднуються з будь-яким верхнім одягом – особливо, якщо виберете нейтральне забарвлення. Шапки біні осінь-зима 2020-2021 щільно облягають голову і мають вільний кінець. Іноді такі шапки можуть бути прикрашені помпоном – це, як правило, молодіжний варіант, хоча чимало залежить від того, з чим ви плануєте поєднувати шапку і якої форми у вас обличчя.

Модні шапки осінь-зима 2020-2021
Модні шапки осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Шапка-тюрбан - писк сезону

Напевно, ви помітили, що влітку в моді були тюрбани, які багато жінок носили як стильний аксесуар у східному стилі. Як виявилося, на цьому "щедрість" моди 2020 не закінчилася – яскравим трендом осені-зими 2020-2021 стали шапки у вигляді тюрбана. Це схоже на маленьку шапочку, зібрану посередині. Якщо шукаєте шапку, яка гарно доповнить ваш діловий стиль, то шапка-тюрбан стане для вас справжнім скарбом.

Модні шапки осінь-зима 2020-2021
Модні шапки осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Берет для тих, хто любить класику

Безперечно, занадто голосно звучить те, що берет зараз в моді. Так, це вже давно вічна класика, яку вибирають усі ті, хто цінує елегантний французький стиль в одязі. Інша річ, що змінюються акценти, і щороку в моді берети з певних тканин і певних кольорів. У сезоні осінь-зима 2020-2021 на особливу увагу заслуговують вовняні або шкіряні берети кольору марсала, смарагду, а також червоні, бежеві і чорні.

Модні шапки осінь-зима 2020-2021
Модні шапки осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Кепі-картузи у тренді

Жінки в захваті від цих шапок з козирком у чоловічому стилі, які блискавично дарують відчуття сили і впевненості в собі. Водночас кепі і картузи можна запросто носити в комплекті з шубою, довгим пальто або курткою – якщо вам подобається, то це найголовніший аргумент. Забарвлення, фасон і прикраси – це питання вашого особистого смаку.

Модні шапки осінь-зима 2020-2021
Модні шапки осінь-зима 2020-2021 / Instagram

Мода осінь-зима 2020-2021 - про що йшлося раніше:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти