StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тепло і затишок: осінні аромати для жінок

7 листопада 2022, 11:36
осінні аромати для жінок

Чим прохолодніше стає, тим більше хочеться затишного зігрівального тепла. Причому у всьому — від домашніх капців і гарячого чаю до улюблених ароматів. Які осінні парфуми обрати? Довіритись перевіреній класиці чи звернути увагу на новинки останніх років? EVA пропонує ознайомитись із популярними ароматами цієї осені.

Versace Crystal Noir

За словами Донателли Версаче, парфумована вода Crystal Noir — це рідкісний, надзвичайно ніжний і чуттєвий східно-квітковий аромат. Перець, імбир і кардамон з перших миттєвостей накривають гарячою пряною хвилею. У серці аромату букет із гарденії, флердоранжу і півонії м’яко переплітається з кокосовою нотою. Амброво-мускусна база, збагачена сандалом, підкреслює теплоту і таємничість "чорного кристалу".

Композицію випустили у 2004 році. Акорди: теплий пряний, білоквітковий, кокосовий, свіжий пряний, лактонний, деревний, пудровий, солодкий, фужерний, мускусний.

відео дня
осінні аромати для жінок

Lancome Hypnose

Яскрава східно-гурманська парфумована вода захоплює у світ інтриг та емоцій. Спочатку звучить пасифлора — "квітка пристрасті", яка втілює піднесену жіночність і привносить у піраміду сонячний мотив юності. Серце з жасмину і кисло-солодкої гарденії розкриває чуттєвість аромату, а ніжна ваніль і ветивер створюють вершковий, теплий і глибокий шлейф.

Композицію випустили у 2005 році. Акорди: ванільний, квітковий, білоквітковий, фруктовий, солодкий, пудровий, тропічний, фужерний, деревний, землистий.

Елегантний флакон символізує ескалацію почуттів, немов по рухомій спіралі. Дизайн із вигинами і гранями натхненний образом витонченої японки, одягненої у кімоно. Відтінок флакона — посилання на гіпнотичний жіночий погляд.

.

осінні аромати для жінок

Paco Rabanne Olympea Legend

Східно-квіткова парфумована вода уособлює абсолютну перемогу великої олімпійської богині. Морська сіль у поєднанні зі сливою та абрикосом на старті створює розкішний і незвичайний контраст. Квітка імбиру і солодкі квіткові ноти у серці вступають в іскристу ольфакторну дуель, яку завершує глибокий і насичений шлейф — ваніль, мигдальні боби тонка та амбра на мінеральній пісочній ноті.

Композицію випустили у 2019 році. Акорди: ванільний, фруктовий, солодкий, амбровий, солоний, пудровий, пісочний.

Яскравий сонячний аромат, немов квітка пустелі, розквітає на шкірі теплом з легким нюансом свіжості. Флакон прикрашений елементами лаврового вінка — символу слави, перемоги і миру з часів Античності.

Montale Dark Purple

Манлива східно-квіткова парфумована вода створена для холодних осінніх вечорів. Піраміда починається з соковитих і свіжих нот апельсина і сливи. У серці іскристий мотив змінюють оксамитова троянда, бурбонська герань, темні землисті пачулі та гостро-солодкі червоні ягоди. Тикове дерево, сіра амбра і білий мускус формують гармонійний шлейф.

Композицію випустили у 2011 році. Акорди: фруктовий, трояндовий, солодкий, деревний, мускусний, свіжий пряний, пачулієвий, пудровий, фужерний, теплий пряний.

Montale відомий алюмінієвими флаконами, розробленими за тією ж технологією, що й великі ємності для зберігання парфумерних концентратів на виробництвах Граса. У флаконах бренду аромати продовжують свою мацерацію і надійно захищені від впливу зовнішніх чинників.

осінні аромати для жінок

Narciso Rodriguez Pure Musc

Квіткова деревно-мускусна парфумована вода відображає суперечливу природу і чарівну безпосередність жінки. На відміну від попередніх парфумів, Pure Musc більше підходить для теплої осені. Стартова нота — фірмовий мускус Narciso Rodriguez, переосмислений і витончений до чистоти і багатої глибини. У серці розливаються солодкістю квіткові ноти, а в основі кашмеран пом’якшує звучання.

Композицію випустили у 2019 році. Акорди: мускусний, квітковий, пудровий, деревний.

Ще кілька осінніх ароматів, вартих уваги: Shiseido Zen, Carolina Herrera Good Girl, Trussardi My Name, Chanel Coco Mademoiselle Intense, Angel Schlesser Essential.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти