StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Супер нова фешн-ідея: як звичайним ременем прикрасити волосся

12 березня 2024, 22:02
113
Стилісти рекомендують імпровізувати з аксесуарами і робити це дуже сміливо.
Як носити ремінь навесні 2024
Як носити ремінь навесні 2024 / Колаж Главред, фото Hermes, Pixabay

Як правильно носити ремінь і з чим носити ремінь? Однозначної відповіді на це питання в 21 столітті немає. Адже ремінь тепер можна не лише вдягнути поверх піджака чи на руку, стилісти побачили ще один спосіб виглядати модно за допомогою цього аксесуару.

Що б ви думали? Ременем тепер можна прикрасити зачіску.

Французький модний бренд представив своє бачення того, як ще можна носити елегантний аксесуар. Зокрема, вони пропонують використовувати тонкий ремінець як аксесуар на пучок.

відео дня

Чудовий вигляд має ремінь, коли волосся зібране внизу. Так його напевно буде зручніше зафіксувати і носити, не побоюючись, що він впаде і зіпсує зачіску.

Як ще можна носити ремінь
Як ще можна носити ремінь / Скріншот Instagram/restylemeua

До слова, що стосується інших модних весняних трендів 2024 року, то видання Vogue зазначає, що, можливо, найнесподіванішою появою на подіумі нового сезону стали шльопанці. Взуття, статус якого як "справжнього взуття" піддавався сумніву протягом десятиліть.

Крім того, видання додає, що "тенденція мікросумок, на щастя, закінчилася", і тепер ідеться про сумки, досить великі, щоб вмістити все необхідне. Тепер у ній знайдеться місце для вашого гаманця, телефону і навіть жменьки карамельних цукерок.

Головним кольором літнього та весняного взуття стане зелений. "У той час як тенденції готового одягу підкреслювали "безпечну" чорно-білу (з вкрапленнями металу) колірну палітру, дизайнери різко розвернули колірне коло, коли справа дійшла до взуття: кухонний зелений, трав'янистий, оливково-зелений і навіть бананово-зелений.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти