StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Стрижки, що залучать гроші: коли потрібно стригтися в листопаді 2020

2 листопада 2020, 10:53
Грошова стрижка в листопаді 2020 піде на користь і іміджу, і гаманцю.
Стрижки, що залучать гроші в листопаді 2020 - коли не можна стригтися
Стрижки, що залучать гроші в листопаді 2020 - коли не можна стригтися / 1zoom.ru

У листопаді є відмінна можливість розбагатіти майже у кожного бажаючого. У список щасливчиків не потрапили хіба що лисі люди - а ось у тих, хто зібрався робити грошову стрижку, є всі шанси зміцнити свій фінансовий добробут, обзавестися потрібними зв'язками і поліпшити відносини з начальством.

Положення Венери і Сатурна в листопаді 2020 пророкує складне фінансове становище всім знакам Зодіаку: ймовірні фінансові помилки і великі грошові втрати (особливо з 15 по 23 листопада). А на початку місяця ще буде вкрай сильним вплив ретроградного Меркурія. Тобто місяць у грошовому плані небезпечний.

І небезпечним фінансовим тенденціям планет варто протиставити потужну енергетику космосу, зробивши грошову стрижку в правильний день місяця.

читайте такожУ зоні ризику – жінки і діти: що готує календар магнітних бур на листопад 2020

Коли робити стрижку в листопаді 2020

Можна сміливо міняти зачіску 12 листопада 2020: це посилить харизму і прокачає чарівність. Що тягне за собою підвищення популярності серед оточуючих. Це добре як для бізнесу, так і в особистій сфері. А щоб залучити гроші в кишеню – варто радикально змінити колір волосся.

Стрижка 17-18 листопада 2020 забезпечить потужний приплив матеріальної енергії та прискорить ріст самого волосся. Потрібні гроші? Сміливо міняйте довжину волосся. А щоб на роботі все йшло найвідміннішим чином – пофарбуйте волосся природними барвниками.

Якщо постригтися 21 листопада 2020, це теж приверне в життя гроші. А ось фарбування волосся цього дня проводити не варто: можуть початися сварки на роботі та вдома.

читайте також"Грошей довго не побачите": астролог сказав, хто важко повертає боргиПрямо протилежна ситуація складається 26 листопада 2020: стригтися не можна – а фарбувати волосся хною, басмою або іншими рослинними барвниками дуже навіть потрібно. Так можна "зафарбувати" будь-які складнощі і проблеми по роботі.

Стрижка і фарбування натуральними барвниками 27 листопада 2020 також сприяє набуттю матеріального благополуччя.

Якщо під кінець місяця на роботі скупчилися завали або забуксували важливі проекти - варто зробити стрижку 28 листопада 2020. Це зрушить із мертвої точки всі робочі і грошові питання. А заодно зміцнить інтуїцію й здоров'я, що при вирішенні фінансових справ грає не останню роль. А ось фарбуватися сьогодні категорично не варто.

Детальніше читайте в нашому матеріалі Спіймати удачу на хвіст із начосом: календар стрижок на листопад 2020.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти