StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Неповторні спідниці та сукні кольору Bubble Gum входять в моду на весну-літо 2021

25 січня 2021, 15:26
Відтінки рожевого варіюються від світлих до темних, але загальний тон відповідає тій класичній жувальній гумці, яку ми всі любили у дитинстві.

Мода 2021 намагається не просто догодити всім, а достукатися до кожного серця й пробудити у ньому надію. Вона робить все можливе для того, щоб надихнути нас. А ще вона дарує нам можливість повернутися в дитинство, ностальгічно згадати солодкі цукерки й жуйки, запах яких змушує посміхнутися, і той дивовижний та неповторний рожевий відтінок. Хочете вірте, а хочете ні, але той неординарний яскраво-рожевий колір став одним з найяскравіших трендів серед весняно-літніх колекцій. Відтінки варіюються від світлих до темних, але загальний тон відповідає тій класичній жувальній гумці, яку ми всі любили у дитинстві. Зустрічайте - у моду повернувся стиль Бабл Гам (Bubble Gum) з 2000-х.

Щоправда, конкуренція у рожевого кольору цього року буде величезна. Ми вже говорили про те, що головними кольорами 2021 року стали жовтий та сірий - у нашому матеріалі Головна модна тенденція 2021: одяг кольору мімози та пляжного каменю можете докладніше дізнатися про це. Але рожевий колір - більш емоційний, бешкетний та часом дуже ніжний, тому ймовірніше не залишить байдужими всіх тих, для кого одяг - це не просто красивий елемент гардеробу, але й спосіб щось добре сказати світу.

Уважно перегляньте всі свої шафи й шукайте рожевий светр, рожеву куртку, рожеві штани. Дістаньте всі свої рожеві речі й створюйте цікаві поєднання. Поєднуйте рожевий з бузковим. Або з білим. Одягніть цукерково-рожевий светр поверх білих спортивних штанів. І носіть цукрово-солодке рожеве пальто! Живіть сьогодні, живіть весело й радіючи кожному моменту, адже життя – одне, і воно прекрасне, що б у ньому не відбувалося.

читайте такожУ моді бойові чоботи та черевики з мікросумкою: з чим носити найгрубіше взуття 2021Ми сьогодні розповімо вам про наймодніший одяг весна-літо 2021 рожевого кольору, яка заслуговує на увагу, а в нашій фотогалереї зібрані яскраві зразки для натхнення.

Модний одяг весна-літо 2021 кольору Bubble Gum – на що звернути увагу

У моді штани кольору "жуйки"

Одним з головних трендів сезону весна-літо 2021 будуть вільні штани з високою лінією талії. Але не зациклюйтеся на нейтральних або класичних відтінках – для теплої пори можна дозволити собі штани насиченого рожевого кольору. Саме на такі штани робить ставку будинок моди Chanel - рожеві штани з високою талією та ланцюжком замість паска є в колекції одягу на весну-літо. Хоча там не тільки штани рожевого кольору, але й невимовної краси костюми.

Спідниці кольору Бабл Гам у тренді

Для тих, хто шукає, чим би оживити образ на весняно-літню пору, знахідкою стануть спідниці кольору Bubble Gum – вони додадуть образу виразності й легкості. Крім того, зверніть увагу на сукні та блузки з рожевими вставками – немов ковток свіжого повітря, вони дійсно окрилюють. Колекція одягу Miu Miu весна-літо 2021 у буквальному сенсі виткана з рожевих відтінків, і всі речі без винятку прекрасні.

Сукні кольору Bubble Gum - писк сезону

Щоб у сезоні весна-літо виглядати, мов яскрава та красива квітка, зверніть увагу на сукні кольору "бабл гам". Вони додають образу жіночності, магнетизму й особливої привабливості. Такі сукні можна знайти у колекціях багатьох відомих дизайнерів, у тому числі й у фантастичному показі The Dolce&Gabbana весна-літо 2021.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти