StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

12 найяскравіших трендів в стилі 90-х, які повернулися в моду

23 червня 2020, 06:34
Минуле час від часу нагадує про себе. У 2020-му "проросло" модне насіння з епохи малинових піджаків і великих ланцюгів.
У моду повернулися ланцюги / Instagram
У моду повернулися ланцюги / Instagram

Мода – жива! Вона вміє дивувати, шокувати, викликати почуття радості й навіть смутку – коли раптом бачимо речі з тих далеких часів, коли ми були безтурботними дітьми, поруч були мама й тато, і було відчуття захищеності.

Забуті спогади, і розуміння того, скільки років минуло – це не може залишити нас байдужими, і ми вже любимо сукні та штани, які повернулися в моду, тому що за ними тягнеться шлейф минулого.

Звичайно, мода – це не лише натхнення минулим, але й безліч нових рішень. Але старі хіти повертаються щороку, деякі з них навіть затримуються на декілька сезонів. Так через одяг, взуття та аксесуари минуле, немов насіння, проростає, і це чудово!

відео дня

Мода 2020, здається, здійснила навколосвітню подорож і побувала в різних епохах. Але найдовше вона затрималася в 90-х - ви вже, напевно, помітили, що зараз в магазинах продається чимало речей, які нагадують ті часи.

Сьогодні ми зібрали для вас усі головні тренди з 90-х, які повернулися в моду 2020 - подивіться, які яскраві речі з тієї епохи заслуговують на увагу сьогодні.

Модні тренди з 90-х, які повернулися в моду

Сукні-комбінації

Напряму з 90-х до нас в гості прийшли культові сукні з бретельками і квадратним вирізом декольте. Їх ще називають сукні-комбінації. Довжина – міді, з глибоким розрізом збоку або вільний силует без розрізу.

Сукня-комбінація / Instagram
Сукня-комбінація / Instagram

Великі ланцюги

З епохи малинових піджаків в моду 2020 прийшли великі ланцюги, якими в ті часи господарі життя підкреслювали свій успіх. Щоправда, зараз ланцюги стали ще більшими – ми немов передражнюємо 90-і!

Великі ланцюги / Instagram
Великі ланцюги / Instagram

Банти й резинки

Прийшов до нас з "лихих" 90-х ще один дивний, але дуже зручний аксесуар для укладання волосся – об'ємна резинка, яка не псує волосся. Крім того, мода-2020 "відкопала" для нас ще один чудовий і дуже жіночний аксесуар, який чудово доповнить і освіжить образ – банти.

Банти в стилі 90-х / Instagram
Банти в стилі 90-х / Instagram

Футболки з принтами

Мода точно сумує за 90-ми, бо ностальгія радянських часів зустрічається всюди, і футболки не виняток. У тренді – футболки із зображеннями улюблених мультфільмів 90-х років, фільмів, музикантів, шаблонів дизайну, макетів і шрифтів.

Футболки з принтами / Instagram
Футболки з принтами / Instagram

Фарбування волосся

Несподівано в моду увійшло фарбування волосся блоками. Відблиски повинні бути широкими, як стрічки. Візуально вони мають бути "грубими" й важкими, та досить контрастними. Як правило, такі "стрічки" роблять за допомогою фольги – кожне пасмо загортають у шматочок фольги. Але вся увага має бути зосереджена спереду – в цьому фішка.

Фарбування волосся / Instagram
Фарбування волосся / Instagram

Шовкові піжами

На вершині модного олімпу одягу для сну виявилися шовкові піжами в стилі 90-х – трохи грубуватий крій і навіть забарвлення красномовно нагадують про ті часи. До речі, наймодніше забарвлення – у велику подовжню смужку або в горошок. Але можливі й інші принти.

Піжама / Instagram
Піжама / Instagram

читайте такожУ моду повернулися чарівні ретро-спідниці з 80-х: фотоДжинсові куртки

У моду 2020 повернулися вільні джинсові куртки з 90-х – такі тоді носили в основному хлопці й чоловіки. Сьогодні такі куртки в моді і для жінок. Найприємніше в джинсових куртках те, що вони практичні і доречні навесні, влітку і восени.

Джинсова куртка / Instagram
Джинсова куртка / Instagram

Французький манікюр

Французький манікюр родом з 90-х раптово став фаворитом моди 2020 і увійшов в цей рік через відчинені двері під гучні овації. Річ у тім, що у френча величезне коло прихильниць, які не відмовлялися від нього навіть тоді, коли цей манікюр вважався дурним смаком. Тому його поверненню раділи чи не всі. Але французький манікюр зараз став витонченішим.

Французький манікюр / Instagram
Французький манікюр / Instagram

Стрижка шапочка

З "лихих" в гості до нас завітала стрижка шапочка. Проте шапочка в інтерпретації 2020 — це не рівний зріз, а обов'язкове градуювання біля верхівки. Саме завдяки цьому виходить чудовий обсяг і досконала форма.

Стрижка шапочка / Instagram
Стрижка шапочка / Instagram

Кроп-топи

Щоб виглядати, як дівчата 90-х, вам потрібен короткий топ. Його можна носити з джинсами або шортами. Крім того, в моді вкорочені футболки та светри, які теж нагадують про радянські часи.

Кроп-топ / Instagram
Кроп-топ / Instagram

Татусеві сандалі

Щиро кажучи, на початку року модні експерти говорили про те, що масивні татусеві сандалі в стилі 90-х доживають свої останні дні на модному Олімпі. Але вони нікуди не зникли – весь Instagram завалений фотографіями цього комфортного літнього взуття.

Татусеві сандалі / Instagram
Татусеві сандалі / Instagram

Ретро-кросівки

Мода 2020 підготувала усім, хто в захваті від ретро, ще один розкішний подарунок – білі кросівки із заокругленим носком, які в 90-х викликали справжній фурор. Акуратні і витончені, вони відмінно впишуться під сукню і спідницю, - за це ви їх і полюбите!

Ретро-кросівки / Instagram
Ретро-кросівки / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти