StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Пишні розкльошені спідниці міді та мініспідниці повертаються в моду на весну-літо

17 січня 2021, 22:52оновлено 18 січня 2021, 09:37
Мода весна-літо 2021 вирішила не розлучатися з плісированими спідницями, які вже кілька років шалено популярні. А ще вона повернула нам мініспідниці!

У всіх нас великі очікування від нового року. Відчуття схожі на ті, що відчувають діти: всі ми чекаємо дива, хочемо радості й повної свободи у всьому. 2020-й рік у житті кожного залишив великий відбиток, змусив по-іншому дивитися на багато речей, в тому числі й одяг. Під впливом реальності, яка була (і зараз є!) категоричною і загнала багатьох в жорсткі рамки, змінилися наші смаки, вимоги до одягу, і, як наслідок, сама мода. Однак мрії про прекрасну весну і тепле сонячне літо дають нам сили жити, тому ми намагаємося подумки перенестися в майбутнє й уявити, що ми носитимемо і як ми виглядатимемо. І хоча час купувати спідниці ще не настав, але вже сьогодні можете почати вибирати для себе фасон, який з'явиться у вашій шафі прийдешнього сезону. До того ж абсолютно не важливо, якою у нас буде весна й літо через карантин, адже спідниця в ньому точно буде доречна.

Серед модних трендів на весну-літо 2021 є й такі, які дозволять вам відчути себе привабливою та спокусливою - у нашому матеріалі У моду на весну-літо 2021 входять спокусливі прозорі сукні можете докладніше про це дізнатися.

Водночас спідниці - одна з кращих складових будь-якого гардероба, бо дозволяють створювати багато різних образів. Саме тому в колекціях одягу відомих будинків моди цього року є багато приголомшливих, дивовижних та ефектних новинок, які не залишать нікого байдужим.

Ми сьогодні розповімо вам про наймодніші спідниці сезону весна-літо 2021, а в нашій фотогалереї ви знайдете яскраві зразки для того, щоб швидко орієнтуватися в сучасних трендах.

Модні спідниці весна-літо 2021 – на що звернути увагу

У моді комплекти зі спідницею

Дизайнери одягу цього року вирішили нас побалувати й полегшити нам життя - величезною модною тенденцією весни-літа 2021 стануть комплекти зі спідницею, тому не доведеться сушити голову над тим, що з чим поєднувати, щоб мати модний вигляд. Це можуть бути костюми, а також спідниці з топами, блузками та майками. Наприклад, розкішні костюми представлені в колекції Moschino весна-літо 2021.

Розкльошені спідниці міді - писк сезону

Мода весна-літо 2021 вирішила не розлучатися з плісированими спідницями, які вже кілька років мають величезну популярність серед жінок. І правильно, бо ми ще цими спідницями не наситилися! Мабуть, це зрозуміли й дизайнери, адже багато хто з них створить чимало пишних спідниць міді. У моді також моделі трохи вище щиколотки. Разом з плісированими спідницями на особливу увагу заслуговують тюлеві й шовкові варіанти. У колекції Balenciaga весна-літо 2021 побачите багато стильних спідниць міді.

У моду повернулися мініспідниці з високою талією

Мініспідниці, відверто кажучи, ніколи не виходили з моди, просто іноді вони губляться на тлі тих чи інших спідниць, які вибиваються в тренди. Проте, у 2021 році короткі спідниці вже кинулися вгору та мчать на вершину моди. Мініспідниці з високою талією ідеально пасують для більшості типів статури, тому й заслуговують на увагу. Мініспідниці весна-літо 2021 - це, як правило, моделі до середини стегна. Їх модно поєднувати з короткими топами. У колекції одягу Versace весна-літо 2021 представлені дивовижні мініспідниці.

Мода весна-літо 2021 - які ще спідниці у трендах:

  • У моді спідниці з асиметричним розрізом спереду.
  • Спідниці з великими передніми кишенями - новинка сезону.
  • Спідниці на запах все ще в моді.
  • У моду прийшли спідниці у стилі печворк.
  • Яскравий тренд сезону - спідниці з візерунками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти