StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моду на весну-літо 2021 входять спокусливі прозорі сукні - фото

12 січня 2021, 17:25оновлено 16 січня 2021, 17:23
Модний одяг весна-літо 2021 поверне нам забуте відчуття привабливості, бо на сцену виходять тюль та вуаль!

Мода 2021 попри свою приземленість і практичність, підготувала для нас кілька екстравагантних трендів. І щиро сподіваємося, що цього року всі химерні, дивовижні й незвичайні речі ми зможемо із задоволенням носити. Ви, напевно, пам'ятаєте, як торік мода опинилася на паузі, і всі ті розкішні сукні, карколомні спідниці й романтичні блузки, які мали стати прикрасою весни й літа, виявилися нікому не потрібними. Цього року дизайнери зробили наголос на те, що одяг повинен бути таким, щоб його можна було носити в будь-якій ситуації, адже поки ніхто достеменно не може сказати, якими будуть весна й літо 2021. Проте, можливість запалити, схвилювати й стати центром Всесвіту нам залишили.

Серед модних трендів на весну-літо 2021 є й такі, які змусять нас переосмислити споживання речей - у нашому матеріалі Фантастичні спідниці та сукні в стилі печворк вриваються в моду на весну-літо можете докладніше про це дізнатися.

Але навесні й улітку ми також отримаємо можливість інтригувати. Її величність Мода вирішила, що всі жінки світу повинні виглядати жіночно й часом зухвало. У сезоні весна-літо 2021 на нас чекають тренди, які дозволять нам бути сміливими, вільними й проявити фантазію, адже від того, що з чим ми поєднуватимемо, й залежатиме "успіх" нашого образу.

Але найголовніше те, що модний одяг весна-літо 2021 поверне нам забуте відчуття привабливості, як би це пафосно не звучало сьогодні.

Ми підготували для вас добірку оригінальних модних трендів 2021 на весну-літо, а в нашій фотогалереї ви знайдете зразки для натхнення з Instagram.

Мода весна-літо 2021 - яскраві тренди

У моді прозорі сукні

На сцену виходять тюль та вуаль! Навесні та влітку в трендах будуть приголомшливі сукні, в основі яких щось на кшталт багатошаровості. Верхня частина сукні - прозора, а під нею – теж сукня, тільки вже непрозора, до того ж кольори дуже часто контрастні. Також в моді довгі прозорі сукні, через які просвічується спідня білизна. У колекції одягу Dior весна-літо 2021 ви побачите безліч сексапільних, чарівних і неповторних прозорих суконь.

Бюстгальтер поверх одягу - велика модна тенденція

Хтось скаже, що це суцільна провокація, а хтось нарешті дозволить собі бути сміливою в одязі. У сезоні весна-літо 2021 спідня білизна гідна того, щоб бути на передньому плані. Бандо, балконет і трикутник стануть родзинкою багатьох стильних образів. Їх можна носити під курткою, в поєднанні з піджаком і навіть носити поверх сукні – все, що вам подобається, аби бюстгальтер був на видноті. Чудові образи з бюстгальтером представлені в колекції одягу Hermès весна-літо 2021.

читайте такожБосоніжки на "котячих" підборах і сабо повертаються в моду на весну-літо: фотоРибальські сітки повернулися в моду

Ще одним оригінальним трендом весняно-літнього сезону стануть сукні, більше схожі на рибальські сітки. Всі ті, хто любить отримувати від одягу естетичне задоволення, будуть задоволені, адже такими сітками можна прикрасити всі, хто хочете, а ефект буде неймовірним. Колекція одягу шведського будинку моди Acne Studios весна-літо 2021 виткана з таких сіток.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти